MR glave – best techno party ever!

Gorkić Taradi
Gorkić Taradi – Konobar s olovkom
Facebook | Twitter | Instagram | TikTok

Jučer sam bio na magnetnoj rezonanci glave odnosno, kako sam ja rekao na šalteru, magnetnoj rezonanci mozga. Saznao sam već prije da traje oko pola sata i tih pola sata ležite u modernom sarkofagu. Dobijete u ruku jednu lopticu koju smijete pritisnuti samo u slučaju neodgodive potrebe za odlaskom na WC ili ste se sjetili da ste kod kuće ostavili uključenu peglu.

Iza mene je izuzetno težak tjedan, mnogo toga se nakupilo u meni i već sam razmišljao da kupim Donat Mg no mislim da sad, poslije MR glave nema više potrebe. Čak ni novo gastronomsko otkriće “Finger food u saftu” nije imalo takav terapeutski učinak na mene kao MR mozga. Ako ste pobornik one Istina je da tablete čine čuda, al’ što prah može napraviti! vjerujte sve je to nula premu MR mozga.

Ja naime jako volim glazbu, a MR mozga je pravi audio festival. Sve započinje laganim djetlićevim kuckanjem, a zatim preko krikova savane prelazi u pravi rave party na kojem ste vi uhom zalijepljeni uz zvučnike. Iako mi je liječnica rekla da budem miran poželio sam pokretima glave pratiti tehno party s najnovijim ritmovima. Volim kad organizatori cijene različitost pa sam skakao s tehno i rave partyja na zajednički koncert svih heavy metal bandova na kugli zemaljskoj da bih u ritmu valcera nekom nevidljivom niti prešao na zajednički nastup bubnjara iz bliže i dalje okolice.

Na ovom audio festivalu zastupljena je i filmska glazba pa tako u zajedničkoj rapsodiji nastupaju mitraljezi sa Sutjeske i Neretve s mitraljezima aviona u Pearl Harboru.

Ni alternativna scena nije za odbaciti; odabrana glazbena obrada vrlo živopisno vam dočarava simfonijski koncert svih bušilica kod istovremenog renoviranja stanova svih susjeda ne samo u zgradi nego i u kvartu.

U pauzama uživate u prvom redu relaksirajući se u zvukove slapova Niagare.

Postoje i reklame za vrijeme trajanja MR glave u kojima puštaju najlošije muzičke nastupe Supertalenta i Hrvatska traži zvijezdu.

Priznajem da sam doista uživao u ovom festivalu zvukova i iako sam u početku imao strah kako ću izdržati tih pola sata zapravo sam bio razočaran kako je to brzo prošlo. Ma koje Zrće, koja Ibiza, MR glave je zakon!

PS: Primjećujem da što sam stariji moji ukućani sve više i više pažnje posvećuju mom rođendanu! Hint za poklon: MR glave!

*********************************INTERMEZZO**********************************

Donirajte Udrugu Mlada pera

Donirajte Udrugu Mlada pera
Dozvoljeno je dijeljenje i kopiranje sadržaja ovog portala na druge portale, stranice ili blogove, uz obavezno navođenje izvora.

Odgovori

Ova web-stranica koristi Akismet za zaštitu protiv spama. Saznajte kako se obrađuju podaci komentara.