21 odgojno-obrazovni radnik iz Međimurja među 511 najuspješnijih u Hrvatskoj

Ministarstvo znanosti i obrazovanja objavilo je popis najuspješnijih odgojno-obrazovnih radnika u školskoj godini 2020/2021, a među njima su Tanja Baksa, Maja Labaš Horvat i Dragica Koštarić  iz Srednje škole Prelog, Tanja Debelec, Ivana Ružić i Siniša Stričak iz I. osnovne škole Čakovec, Iva Naranđa iz II. osnovne škole Čakovec, Martina Horvat, Nataša Magdalenić  i Dražen Ružić iz III. osnovne škole Čakovec, Tea Horvatić  iz Osnovne škole Strahoninec, Žaklin Lukša, Melita Sambolek, Tamara Srnec i Vedrana Močnik  iz Gimnazije Josipa Slavenskog Čakovec, Suzana Šestan iz Graditeljske škole Čakovec, Manuela Stričak iz OŠ Tomaša Goričanca Mala Subotica, Mladen Tota iz Srednje škole Čakovec, Daniela Zadravec iz Tehničke škole Čakovec, Senija Zadravec-Kermek iz Osnovne škole Orehovica te Tatjana Žižek iz Centra za odgoj i obrazovanje Čakovec

Nagrađivanje se svake godine provodi na temelju Pravilnika o nagrađivanju učitelja, nastavnika, stručnih suradnika i ravnatelja u osnovnim i srednjim školama te učeničkim domovima.

Odluku je donijelo Povjerenstvo za nagrađivanje najuspješnijih odgojno-obrazovnih radnika te je ove godine izabralo 511 najuspješnijih djelatnika.

Tom prigodom ministar znanosti i obrazovanja Radovan Fuchs virtualno se obratio pobjednicima s čestitkom, a popis nagrađenih možete pronaći na poveznici.

*********************************INTERMEZZO**********************************

Donirajte Udrugu Mlada pera

Kuna putovanja - putovanja bogata iskustvom
Dozvoljeno je dijeljenje i kopiranje sadržaja ovog portala na druge portale, stranice ili blogove, uz obavezno navođenje izvora.

Odgovori

Ova web-stranica koristi Akismet za zaštitu protiv spama. Saznajte kako se obrađuju podaci komentara.