U Čakovcu održan team building parlamentarne stranke FOKUS

Stranka Fokus je proteklog vikenda održala team building vodstva stranke, na kojem je sudjelovalo i 50 izabranih općinskih, gradskih i županijskih vijećnika, koliko ih stranka broji od zadnjih lokalnih izbora.

Predsjednik stranke Davor Nađi zahvalio je svim članovima stranke na odlično odrađenim kampanjama za parlamentarne i lokalne izbore čime je Fokus postao četvrta stranka po broju gradonačelnika u Republici Hrvatskoj te šesta po rejtingu.

„Građani su očito prepoznali da se Fokus ne bavi prošlošću i podjelama. Mi zagovaramo politike poput manjih poreza, efikasne uprave, pravednog pravosuđa koje podižu kvalitetu života i to smo već dokazali u gradovima i općinama kojima upravljamo, a to prepoznaje i sve veći broj građana diljem Hrvatske“, rekao je Nađi.

Okupljenima se kao domaćin obratio i Darko Zver, predsjednik Gradskog vijeća Grada Čakovca i
predsjednik podružnice Fokus Čakovec: „Fokus će transparentnost uvesti i u Čakovcu, kao što smo to već učinili i u Svetoj Nedelji i Samoboru. To je jedan od naših glavnih prioriteta za sudjelovanje u većini u Gradskom vijeću te ću kao predsjednik Gradskog vijeća na tome inzistirati i to isporučiti. To će biti početak promjene modela upravljanja u Čakovcu koji je srce Međimurja, a to onda znači i napredak cijele regije.“

Na team buildingu je zaključeno kako je stranka Fokus u vrlo teškim uvjetima pandemije i lockdowna u samo godinu i pol od osnivanja postala jedna od najjačih stranaka u Hrvatskoj što potvrđuje činjenica da je Fokus parlamentarna stranka koja ima gradonačelnike i načelnike u 6 gradova i općina, 3 predsjednika gradskih vijeća te 50 županijskih, gradskih i općinskih vijećnika na području od Slatine do Šibensko-kninske županije.

U Čakovcu održan team building parlamentarne stranke FOKUS
Na team buildingu su, osim spomenutih, sudjelovali i gradonačelnica Samobora Petra Škrobot, gradonačelnik Svete Nedelje i saborski zastupnik Dario Zurovec, gradonačelnik Dugog Sela Nenad Panian, gradonačelnik Sv. Ivana
Zeline Hrvoje Košćec, načelnik općine Križ Marko Magdić, načelnik općine Pirovac Ivan Gulam, predsjednik gradskog vijeća grada Zaprešića Matija Teur te drugi istaknuti članovi stranke Fokus.

Definirani su i planovi za budućnost koji predviđaju osnivanje novih podružnica stranke Fokus diljem Hrvatske kao i izmjene statuta stranke u svrhu prilagodbe brzom rastu broja podružnica i članstva.

*********************************INTERMEZZO**********************************

Donirajte Udrugu Mlada pera

Kuna putovanja - putovanja bogata iskustvom
Dozvoljeno je dijeljenje i kopiranje sadržaja ovog portala na druge portale, stranice ili blogove, uz obavezno navođenje izvora.

Odgovori

Ova web-stranica koristi Akismet za zaštitu protiv spama. Saznajte kako se obrađuju podaci komentara.