FOTO: Facebook FCBayern

Lovro Zvonarek potpisao višegodišnji ugovor s Bayernom

Karijeru je započeo u matičanoj preloškoj Mladosti, nastavio u Slaven Belupu, a za nekoliko mjeseci nosit će dres njemačkog velikana Bayerna. FC Bayern je već napravio transfer za nadolazeće ljeto. Hrvatski talent Lovro Zvonarek (8. svibnja 2005.) dolazi iz prvoligaša Slaven Belupa. Šesnaestogodišnji ofenzivni veznjak završio je u četvrtak liječnički pregled u Münchenu i potpisao dugoročni ugovor, ali ostaje na posudbi u Slaven Belupu.

“Uvjereni smo da je to trenutno najbolje za njegov osobni nogomet” razvoj. To je jedan od razloga zašto smo ga potpisali za novu sezonu”, poručili su iz Bayerna.

Zvonarek je u četvrtak bio i na Säbener Strasse i u kampusu te se veseli novom izazovu u Münchenu.

“FC Bayern je jedan od najvećih i najuspješnijih klubova na svijetu. Ponosan sam što ću ovdje igrati u budućnosti i što mogu nositi ovaj dres. To me potiče da svaki dan vrijedno radim na sebi”, kazao je Lovro.

Mladi Priločanec je u dosadašnjoj karijeri odigrao 7 utakmica u najvišem hrvatskom rangu, a pritom je postigao jedan pogodak. Za mlađe selekcije hrvatske reprezentacije nastupio je u devet navrata te je postigao tri pogotka.

 

*********************************INTERMEZZO**********************************

Svakodnevne priče, ubojstvo i seks

Kuna putovanja - putovanja bogata iskustvom
Dozvoljeno je dijeljenje i kopiranje sadržaja ovog portala na druge portale, stranice ili blogove, uz obavezno navođenje izvora.

Odgovori

Ova web-stranica koristi Akismet za zaštitu protiv spama. Saznajte kako se obrađuju podaci komentara.