FOTO: ANTONIO DRVODERIĆ

FOTO: Najjači turnir u nogometu na svijetu održan u kategoriji – dječjih vrtića!

Svi pratite kvalifikacije Hrvatske i utakmice Vatrenih ovih dana no vjerojatno jedinstven turnir kod nas, u Europi, a i šire održan je u subotu: 1.turnir dječjih vrtića iz Međimurske županije!

6 vrtićkih ekipa: RIBICA Žabnik, MASLAČAK Mursko Središće, ZVONČIĆI Selnica, SUNCOKRET Strahoninec, ŽIBEKI Pribislavec-Čakovec i JELENKO Domašinec odmjerili su svoje snage u prekrasnom danu punom dječjeg smijeha, veselja, bodrenja, navijanja, jednostavno uživanja!

Pobjednik ovog prvog turnira bila je ekipa vrtića Maslačak iz Murskog Središća. Svoj djeci koja su nastupala uručene su medalje, za prva 3 mjesta pehari te veliki prijelazni pehar za pobjednike. Također je svaki vrtić na poklon od škole nogometa Dinamo-Zelenko dobio komplet mrežu sa 5 lopti.
No ponovimo, najvažnija je bila dječja sreća prožeta sportskom aktivnošću, a voditelj i kreator aktivnosti Dejan Posavec iz Škole nogometa Dinamo-Zelenko koja je organizator u suradnji sa Općinom Domašinec to potvrđuje riječima: Hvala svima na odazivu ovom prekrasnom događaju, ponajviše za djecu, jer slike ne lažu!


 

*********************************INTERMEZZO**********************************

Svakodnevne priče, ubojstvo i seks

Kuna putovanja - putovanja bogata iskustvom
Dozvoljeno je dijeljenje i kopiranje sadržaja ovog portala na druge portale, stranice ili blogove, uz obavezno navođenje izvora.

Odgovori

Ova web-stranica koristi Akismet za zaštitu protiv spama. Saznajte kako se obrađuju podaci komentara.