Čakovečka družina “Pozoj” Odreda izviđača SIRIUS upisuje nove članove

Čakovečka družina "Pozoj" Odreda izviđača SIRIUS upisuje nove članovePozivaju se  svi zainteresirani učenici od 3. do 8. razreda osnovnih škola na području grada Čakovca da dođu na upis u izviđačku (skautsku) organizaciju u petak 17.09.2021. u 19:15 sati u izviđačkim prostorijama, ulica Aleksandra Schulteissa 19 , ulaz iz : Ul. Josipa Kozarca, prostorija 28 , gdje će zainteresiranima biti demonstriran izviđački program i aktivnosti., roditeljski sastanak te dogovori za buduće aktivnosti (tjedne sastanke, izlete, i dr.). Više o izviđačkoj organizaciji i našoj udruzi možete saznati na sljedećem linku: http://oi-sirius.hr/?page_id=218  , našim FB i web stranicama (www.oi-sirius.hr) te web stranicama našeg Saveza izviđača Hrvatske, www.scouts.hrČakovečka družina "Pozoj" Odreda izviđača SIRIUS upisuje nove članove

Pretprijave za upis u Odred izviđača “SIRIUS” možete napraviti slanjem e-maila na adresu upisi@oi-sirius.hr  s osnovnim podacima o budućem članu (ime i prezime, naziv osnovne škole, razred). Također ako niste u mogućnosti doći na prvi sastanak u petak pošaljite pretprijavu pa ćemo možda moći dogovoriti i neki dodatni termin.

Odred izviđača SIRIUS djeluje kroz tri družine, od čega su dvije u Varaždinu a treća, Pozoj iz Čakovca ove godine bilježi 6 godina uspješnog djelovanja.

Iza nas su mnogi sastanci, jednodnevni i višednevni izleti, zimovanja i logorovanja u kojima su generacije izviđača kroz igruČakovečka družina "Pozoj" Odreda izviđača SIRIUS upisuje nove članove ali i ozbiljne zadatke, provodeći noći u šatorima šumskog logora ili pod vedrim nebom, savladavali izviđački program te stasali u ozbiljne i sposobne ljude, a neki od njih preuzeli su vodeće uloge u Družini i Odredu.

Pridruži nam se i ti! Budi dio beskrajne priče i avantura koje ćeš pamtiti cijeli život, te steći doživotna prijateljstva diljem Hrvatske i šire.

Vidimo se u petak!
Čakovečka družina "Pozoj" Odreda izviđača SIRIUS upisuje nove članove

*********************************INTERMEZZO**********************************

Svakodnevne priče, ubojstvo i seks

Kuna putovanja - putovanja bogata iskustvom
Dozvoljeno je dijeljenje i kopiranje sadržaja ovog portala na druge portale, stranice ili blogove, uz obavezno navođenje izvora.

Odgovori

Ova web-stranica koristi Akismet za zaštitu protiv spama. Saznajte kako se obrađuju podaci komentara.