Merch 8. izdanja Star Film Festa

Merch 8. izdanja Star Film FestaTradicionalno, kao i svake godine do sada, predstavljamo Vam ovogodišnje promotivne materijale Star Film Festa – majice, platnene torbe i Startasice!

Merch Star Film Festa predstavlja izvrstan i praktičan suvenir za noći provedene u obilju zvijezda, filma i zabave, a za ljubitelje filmskih festivala neizostavni su faktor svakog ormara.

Majice sa dobro poznatim logom Star Film Festa, satkane od zvjezdane prašine  ove su godine karakteristične po glavnom sloganu ovogodišnjeg izdanja festa – Made of Stardust.

Ovogodišnje zdanje platnenih torbi vraća nostalgiju za školskim klupama. Platneni ruksak u kojem ste u školi vjerojatno nosiliMerch 8. izdanja Star Film Festa tenisice za tjelesnu kulturu, praktični je suvenir u koji stane sve što će vam biti potrebno za tri zvjezdana dana filmskih projekcija, a također je obilježen i zvjezdanom prašinom!

Limitirano izdanje suradnje Star Film Festa i Borovih Startas tenisica  s prepoznatljivim logom Star Film Festa osigurat će Vam lagan korak kroz filmsku prašinu na ovogodišnjem izdanju Star Film Festa koje se održava od 26. do 28. kolovoza 2021. godine. Startasice su već 30-ak godina inspirirane tradicijom i kulturom, a vi uživanjem u promotivnim materijalima Star Film Festa možete podržati širenje tradicije Star Film Festa i filmske kulture u Hrvatskoj, ali i u svijetu!

Kako do promo materijala? Dovoljno je samo da nam se obratite na mail: marketing@sfilmfest.com ili nam pošaljite poruku na službeni Facebook profil Star Film Festa.

Pridružite nam se na osmom Star Film Festu u punom sjaju i dignite zvjezdanu filmsku prašinu s nama!

*********************************INTERMEZZO**********************************

Donirajte Udrugu Mlada pera

Kuna putovanja - putovanja bogata iskustvom
Dozvoljeno je dijeljenje i kopiranje sadržaja ovog portala na druge portale, stranice ili blogove, uz obavezno navođenje izvora.

Odgovori

Ova web-stranica koristi Akismet za zaštitu protiv spama. Saznajte kako se obrađuju podaci komentara.