Kad neće politika, hoće međimurski novinari pokazati zube Kajtaziju!

Danas u 18 sati u Pučkom otvorenom učilištu “Novak ” u Čakovcu trebala je biti održana svečanost dodjele svjedodžbi polaznicima tog učilišta iz redova romske nacionalne manjine koja je navodno i održana.
Došao je i saborski zastupnik Veljko Kajtazi, koji je ovih dana ponovo izbio u središte pozornosti nakon tragične tuče i upotrebe vatrenog oružja u romskom naselju Parag.
S njim je, u tri skupe bijele limuzine, došla cijela svita: ravnatelj Vladina Ureda za ljudska prava i prava nacionalnih manjina Alen Tahiri, predsjednica Saveza Roma u RH Kali Sara Suzana Krčmar i još 7-8 drugih. Dočekali su ih vlasnici i djelatnici PUO “Novak”, lijepo ih smjestili, a došli su i brojni novinari.

Veljko Kajtazi je umislio da je među političarima koji na različite načine osiguravaju njegov glas pa je htio međimurskim novinarima reći što smiju, a što ne smiju pisati!

– Molim vas da Međimurski list i eMeđimurje o meni ništa ne pišu. Ništa, razumijete. Zato što vi imate mnoge priče o meni već objavljene – kazao je Kajtazi i to nekoliko puta ponovio. Kolegice iz tih medija pitale su zašto su im onda slali pozive, kao i drugim medijima, ali je odgovor uvijek bio isti.

Uz solidarnost s novinarskim kolegama pojavio se i prkos da ovoj osobi jedanput netko mora reći da se u Međimurju ne smije ovako ponašati te su se svi novinari digli osim jednoga (taj jedan je iz državnog službenog medija) i demonstrativno napustili skup!

*********************************INTERMEZZO**********************************

Donirajte Udrugu Mlada pera

Donirajte Udrugu Mlada pera
Dozvoljeno je dijeljenje i kopiranje sadržaja ovog portala na druge portale, stranice ili blogove, uz obavezno navođenje izvora.

Odgovori

Ova web-stranica koristi Akismet za zaštitu protiv spama. Saznajte kako se obrađuju podaci komentara.