Gorkić je govorio o razočaranosti razočaranog razočaranja

Gorkić Taradi
Gorkić Taradi – Konobar s olovkom
Facebook | Twitter

Razočaranje je skup osjećaja koje je najbolje ekspresno odjebati, ali ne ekspresom Hrvatskih željeznica!
Gorkić je govorio!

Znate kako kažu da ne očekujete previše da razočaranje ne bude veliko? Zapravo morate očekivati upravo baš puno da osjećaj zadovoljstva bude veći ili ako bude razočaranje da za sljedeći put postavite ljestvicu očekivanja još više! Logika je jednostavna: bude li uspješno i osjećaj zadovoljstva bit će veći, bude li neuspješno razočaranje je razočaranje, gorko je i bolno bez obzira na veličinu!
Gorkić je govorio!

Ako ste razočarani mojim gorkićizmima to je odlična vijest! Znači da vi možete bolje! Samo dajte napišite svoje i pošaljite mi, objavit ću ih cijelom svijetu na znanje i ravnanje!
Gorkić je govorio!

Postoje dvije vrste razočaranja:
– razočaranje izazvano namjerno, ciljano;
– razočaranje koje je posljedica više sile ili nesvjesnog postupka.
Teoretski uglavnom sve vjere u oba slučaja savjetuju opraštanje.
Znanost govori da se inteligentni ljudi ne obaziru na to.
Ja kao običan i praktičan čovjek u prvom slučaju savjetujem oko za oko, razočaranje za razočaranje, vrati duplo, a u drugom slučaju popij kavu ili pivo i prebaci se na novu temu.
Gorkić je govorio!

Mislim da se ja ne moram bojati ni korone niti bilo kakve bolesti jer moj imunološki sustav reagira promptno i razvija se konstantno. Jedna nova odlika mog obrambenog imunološkog sustava je razvijanje karaktera žderača živaca!
Gorkić je govorio!

Mislim da smo kao društvo prilično otupjeli i da ne reagiramo više na nemoralne i nepoštene događaje i radnje oko nas. Baš kao i na političare navikli smo da je to jednostavno smeće za koje se podrazumijeva da bude tu!
Gorkić je govorio!

Otkrio sam životnu poslovnu tajnu: ogledalo uspješne firme je jedna tako trivijalna stvar – poklopac! Ako poklopac nije dobar loš sadržaj mogao bi izviriti van!
Gorkić je govorio!

*********************************INTERMEZZO**********************************

Donirajte Udrugu Mlada pera

Kuna putovanja - putovanja bogata iskustvom
Dozvoljeno je dijeljenje i kopiranje sadržaja ovog portala na druge portale, stranice ili blogove, uz obavezno navođenje izvora.

Odgovori

Ova web-stranica koristi Akismet za zaštitu protiv spama. Saznajte kako se obrađuju podaci komentara.