12 . natjecanje u ekipnom veslanju dravskim čamcima u Donjoj Dubravi

Nautički klub “Fljojsar” iz Donje Dubrave dvanaestu je godinu organizirao regatu u konkurenciji veslačica i veslača koja se održala na odvodnom kanalu HE Dubrava.

Pet ženskih ekipa veslalo je na kraćoj stazi, dugoj 1760 metara,  a najbolja je bila ekipa „Čarli je zakon“  u sastavu Josipa Dolenec Punčikar, Jelena Glavak, Marija Klarić i Martina Herc.  Ekipa „Fljojsarice“  u sastavu Danica Miser, Valentina Lukša, Morena Majcen i Smiljana Horvat bila je druga, dok je veslačka ekipa Teniskog kluba „Dubravčan“ u sastavu Janja Kovač, Karla Lisjak, Petra Kovačić i Iva Ptičak zauzela treće mjesto.

U konkurenciji 10 muških ekipa dužu stazu (4060 metara) najbrža je bila ekipa „Fljojsar 4“ u sastavu Miro Ivačić, Branko Ivačić, Miroslav Horvat i Roman Jagarinec. Stazu su odveslali u vremenu od 20 minuta i 12 sekundi. Veslači  ekipe „Fljojsar I“ u sastavu Darko Punčikar, Duhović Miroslav, Tomislav Glavak i Ivan Magić  zauzeli su drugo mjesto, a treće mjesto osvojila je ekipa preloškog „Labuda“ u sastavu Ivan Višnjić, Josip Višnjić, Denis Malek i Miro  Vrhaj.

Medalje i pehare najboljima su podijelili zamjenik župana Međimurske županije Josip Grivec i načelnik Općine Donja Dubrava Marijan Varga uz predsjednika NK “Fljojsar” Dražena Misera.

*********************************INTERMEZZO**********************************

Donirajte Udrugu Mlada pera

Donirajte Udrugu Mlada pera
Dozvoljeno je dijeljenje i kopiranje sadržaja ovog portala na druge portale, stranice ili blogove, uz obavezno navođenje izvora.

Odgovori

Ova web-stranica koristi Akismet za zaštitu protiv spama. Saznajte kako se obrađuju podaci komentara.