Foto: PIXSELL. Albinin nastup na Eurosongu

Tick-Tock proglašena najboljom pjesmom koju su izbacili prije finala

Čitatelji Wiwibloggsa birali su proteklog tjedna najbolju pjesmu koja se nije plasirala u ovogodišnje finale Eurosonga. Podsjetimo, Wiwibloggs je najveći eurovizijski portal na svijetu, a Tick-Tock Albine Grčić u njegovoj je anketi dobio najviše glasova. Više od 26 posto od ukupnog broja.

Završila je 11. u prvom polufinalu, gdje je bila žestoka konkurencija, za dlaku propustivši veliko finale, piše najveći eurovizijski portal na svijetu. “Nakon prebrojavanja ukupno 10.007 glasova, sada možemo otkriti da je Hrvatica Albina pobijedila sa svojom pjesmom “Tick-Tock”. Dobila je impresivnih 2631 glas – ili više od 26% od svih odabranih”, piše Wiwibloggs.

Albina je u polufinalu nastupila deseta po redu, a sigurno je ostavila jedan od boljih dojmova od svih 16 izvođača prvog polufinala. Publiku je oduševila i scenskim nastupom u atraktivnom kostimu Juraja Zigmana, ali i dominantnim ponašanjem na stageu. Albinino ispadanje prije finala Eurosonga bilo veliko razočaranje. “Tick-Tock” možda nije bio kandidat za pobjedu na Euroviziji, ali pjesma i Albinin nastup osvojili su srca publike diljem svijeta, zaključuje Miss7.

*********************************INTERMEZZO**********************************

Donirajte Udrugu Mlada pera

Kuna putovanja - putovanja bogata iskustvom
Dozvoljeno je dijeljenje i kopiranje sadržaja ovog portala na druge portale, stranice ili blogove, uz obavezno navođenje izvora.

Odgovori

Ova web-stranica koristi Akismet za zaštitu protiv spama. Saznajte kako se obrađuju podaci komentara.