Zatvorene prijave filmova za ovogodišnje izdanje Star Film Festa

Prijave filmova za ovogodišnji Star Film Fest su od 16. svibnja službeno zatvorene. Zadovoljni smo, iznimno ponosni i zahvalni zbog velikog odaziva zainteresiranih filmaša koji žele da upravo njihovi filmovi budu dio našeg festivala.

Pristiglo je ukupno 526 prijava, sa svih strana svijeta, što budi iznimnu radost jer se za Star Film Fest zna i van naših granica.

Prijave su stizale iz Afganistana, Argentine, Rusije, Australije, Bjelorusije, Belgije, Kanade, Čilea, Bolivije, Bosne i Hercegovine, Kine, Kolumbije, Crne Gore, Srbije, Hrvatske, Kube, Egipta, Francuske, Irana, Meksika, Španjolske, Brazila i još od mnogo drugdje.

Selekcijska komisija u sastavu Martine Mladenović i Anje Kavić se već bacila na posao te će birat one najbolje u kategorijama dokumentarnog, eksperimentalnog, igranog, industrijskog i animiranog filma.

Hvala svima na prijavama, a mi se vidimo od 26 – 28. kolovoza 2021. pod sisačkim zvjezdanim nebom, na osmom izdanju Star Film Festa.

 

*********************************INTERMEZZO**********************************

Donirajte Udrugu Mlada pera

Donirajte Udrugu Mlada pera
Dozvoljeno je dijeljenje i kopiranje sadržaja ovog portala na druge portale, stranice ili blogove, uz obavezno navođenje izvora.

Odgovori

Ova web-stranica koristi Akismet za zaštitu protiv spama. Saznajte kako se obrađuju podaci komentara.