Prizori iz stranačkih stožera – sve što mi ne smijemo!

Pjesma, ples, šampanjci, hrana… i sve bez maski: Ovo nisu slike s onog pilot partyja cijepljenih protiv korone, već prizori iz stranačkih stožera

Znamo da koronavirus nije “šampion u skoku u dalj”, kako nas je jednom zgodom podučio ministar Beroš, a tek ćemo vidjeti je li “šampion izborne noći”!

Iako ovog puta nije bilo razularenog bacanja na koljena u pobjedničkom znoju i nekontroliranog iskazivanja postizbornih emocija kakve smo znali gledati u izbornim noćima u Hrvatskoj, šetnja kroz jučerašnje fotografije iz brojnih stožera pokazuje da bi ti “eventi” teško prošli test nužnih epidemioloških mjera.
 

 
Naime, ako je netko od sudionika političke borbe zaboravio, svijetom i Hrvatskom još uvijek hara koronavirus zbog čega i dalje ne možemo raditi stvari poput konzumacije hrane i pića u zatvorenim dijelovima ugostiteljskih objekata, maske su u zatvorenom obavezne, a grljenje i zborno pjevanje na koncertima nećemo još neko vrijemo vidjeti.

E pa to sve što mi “obični” ne smijemo, u nedjelju se ne samo radilo u izbornim stožerima nego se bez neke vidljive grižnje savjesti putem TV kamera emitiralo diljem zemlje poput pilot partyja cijepljenih protiv korone.

Cijelu galeriju sliku možete vidjeti u foto-galeriji Novog lista!

 

*********************************INTERMEZZO**********************************

Donirajte Udrugu Mlada pera

Dozvoljeno je dijeljenje i kopiranje sadržaja ovog portala na druge portale, stranice ili blogove, uz obavezno navođenje izvora.

Odgovori

Ova web-stranica koristi Akismet za zaštitu protiv spama. Saznajte kako se obrađuju podaci komentara.