Otvorene prijave za volontere STAR FILM FESTA 2021.

Već sedam godina brojimo zvijezde na sisačkom nebu i to zahvaljujući ljubavi prema filmu ali i neizmjernom entuzijazmu naših volontera. Ove godine polako ulijećemo u galaksiju zvanu osmo izdanje Star Film Festa, slijećemo 26. kolovoza, a vas pozivamo da također budete dio zvjezdane posade!

Pridružite nam se na osmom putovanju do zvijezda od kojeg ste udaljeni samo nekoliko klikova. Pridružite nam se u pripremi ali i realizaciji ovogodišnjeg Star Film Festa tako da ispunite hrvatsku prijavnicu ili englesku prijavnicu.

 

 

Prijaviti se možeš za rad u pripremi festivala, u uredu za goste ili info pultu. Svoju kreativnost možeš pokazati i kroz fotografiranje ili snimanje, a komunikacijske vještine možeš usavršiti ako se prijaviš za rad u media sektoru. Tražimo odgovorne, mlade, inovativne i predane volontere, a zauzvrat nudimo iskustvo, dobru atmosferu i svijet filma pod zvjezdanim nebom.

Osmo izdanje Star Film Festa održava se u razdoblju od 26. do 28. kolovoza 2021. godine, a prijave za volontere su otvorene do 1. kolovoza 2021. godine.

Zbog situacije uzrokovane nizom mjera protiv sprečavanja širenja zaraze virusom COVID-19 realizacija Star Film Festa odvijat će se sukladno preporučenim mjerama epidemioloških službi. Ipak, volonteri su sada važniji nego ikada i zato tražimo baš tebe. Pridruži se zvjezdanoj posadi Star Film Festa i ne dopusti da tvoja volonterska knjižica ostane nepopunjena.
 

*********************************INTERMEZZO**********************************

Donirajte Udrugu Mlada pera

Dozvoljeno je dijeljenje i kopiranje sadržaja ovog portala na druge portale, stranice ili blogove, uz obavezno navođenje izvora.

Odgovori

Ova web-stranica koristi Akismet za zaštitu protiv spama. Saznajte kako se obrađuju podaci komentara.