I s bankama se može dogovoriti!

Pisao sam nedavno o tome kako je na donaciju dječjoj udruzi u iznosu 50 kn banka naplatila naknadu u iznosu 50 kn! Poslan je i prigovor banci, odgovoreno je da je sve po propisima i da se naknada ne može stornirati zato što je uplaćena u Londonu, a poznato je da je Velika Britanija izašla iz Europske unije i to je minimum koji banka naplaćuje za takve transakcije.

Da stvar bude gora, saznali smo da je donaciju napravila žiteljka Mihovljana, predgrađa Čakovca u kojem je središte udruge Mlada pera, ali preko Revolut kartice koje je sjedište u Londonu pa je na izvodu proknjiženo da je uplata napravljena u Londonu.

Kako je utvrđeno da se radi baš o donaciji dječjoj udruzi banka je ipak stornirala naknadu što znači dva primjerka bojanke više. No Erste banka je napravila i korak više: otvorila je podračun za donacije udruzi kojeg vođenje je besplatno, a na sve donacije udruzi na taj podračun neće obračunavati nikakve naknade. Štoviše, napravila je i QR KOD da se čitav postupak pojednostavi i donacija jednostavno napravi preko Keks Paya i to bez naknade. Zahvaljujem u ime udruge Mlada pera, a kako sve djeluje možete provjeriti skeniranjem QR koda ili ako ste na mobitelu,  pritisnite prstom QR kod i otvorit će se KEKS Pay!

Skeniraj QR kod ili ako si na mobitelu, za doniranje pritisni prstom QR kod i otvorit će se KEKS Pay
Skeniraj QR kod ili ako si na mobitelu, za doniranje pritisni prstom QR kod i otvorit će se KEKS Pay

Hvala svima što podržava mlade literate čije radove ovjekovječuje udruga Mlada pera iz Čakovca!

*********************************INTERMEZZO**********************************

Donirajte Udrugu Mlada pera

Donirajte Udrugu Mlada pera
Dozvoljeno je dijeljenje i kopiranje sadržaja ovog portala na druge portale, stranice ili blogove, uz obavezno navođenje izvora.

Odgovori

Ova web-stranica koristi Akismet za zaštitu protiv spama. Saznajte kako se obrađuju podaci komentara.