Gorkić je govorio (pomalo zločesto) o povezanosti Spomenika Domovini i Dana Međimurske županije

Gorkić Taradi
Gorkić Taradi – Konobar s olovkom
Facebook | Twitter

Sljedeća dva tjedna su ključna za asfaltiranje!
Gorkić je govorio!

Eno čitam danas liste za vijećnike i ostale funkcije za JLS i zapitam se koja budala je izjavila da nema klaunova za cirkus???
Gorkić je govorio!

Kandidati za čelne lokalne funkcije su ponekad kao i recepti: želite isprobati neki novi recept i onda vidite da su poneki sastojci u receptu neugodni za vašu probavu pa su tako i neki novi kandidati na listi neprobavljivi za vaš zdrav razum. Zato je ponekad za neke prilike bolje koristiti provjerene recepte!
Gorkić je govorio!

Dodijeljena javna priznanja zaslužnim pojedincima povodom Dana Međimurske županije. Zlobni čovjek bi još pomislio da je žena proglašena počasnom građankom Međimurske županije da malo ublaži vagu na kojoj su sva priznanja otišla muškarcima!
Gorkić je govorio!

Samo četiri mjeseca nakon službenog otkrivanja zagrebačkog Spomenika Domovini, u koji je uloženo 35 milijuna kuna, jasno su vidljiva oštećenja na portalu spomenika. To je PTSP od potresa!
Gorkić je govorio!

Još nisam pošteno ni ustao prvi put, a već sam se naspavao drugi put!
Gorkić je govorio!

Rekao sam ženi bez da me pitala kako je kupila lijepu haljinu! Dala mi je drugi komad mesa za ručkom bez da sam je pitao!
Gorkić je govorio!

Homoseksualna fiktivna priča: prvo ga je je..o jer mu je bio zgodan, a kad je napredovao zato jer mu je šef!
Gorkić je govorio!

Navodno je mnogo biseksualaca među konobarima, ali se ne može utvrditi jel’ zato što dobro poslužuju ili zato što dobro opslužuju?
Gorkić je govorio!

 

*********************************INTERMEZZO**********************************

Donirajte Udrugu Mlada pera

Dozvoljeno je dijeljenje i kopiranje sadržaja ovog portala na druge portale, stranice ili blogove, uz obavezno navođenje izvora.

Odgovori

Ova web-stranica koristi Akismet za zaštitu protiv spama. Saznajte kako se obrađuju podaci komentara.