IZVOR: SCREENSHOT YOUTUBE

Albina i Tick Tock nakon prve probe ‘skočili’ na kladionicama

Brojni ljubitelji Eurosonga broje dane do najvećeg glazbenog spektakla koji se odvija u Rotterdamu. Hrvatska predstavnica, simpatična Albina Grčić u nedjelju je stigla na prvu probu, a reakcija stručnjaka, poput ekipe s Wiwibloggsa, smatraju kako će Splićanka ući u veliko finale Eurosonga.

‘Njezina izvedba je sjajna. Zvučala je odlično, pjevala bez greške. Njezine pjevačke sposobnosti su fantastične i zaslužuje ovako dobar scenski nastup’, komentirao je mladi bloger William Lee Adams koji godinama unazad prati Eurosong.

Pjesma ‘Tick Tock’ u rekordnom roku postala je pravi hit među domaćom publikom, a nedugo nakon glazbenog natjecanja ‘Dora’ pokorila je i brojne glazbene ljestvice. No, osim što stručnjaci Albini prognoziraju dobar plasman i kladionice su joj naklonjene. Barem više nego prije nekoliko dana.

Naime, plavokosa ljepotice je tjednima na kladionicama stajala na 21. mjestu, a nakon prve probe skočila je na 18. poziciju. Također, kladionice predviđaju da će Hrvatska ući u finale i ostvariti dobar rezultat, zaključuje Story.

‘Ovo definitivno zaslužuje finale i mislim da Hrvatska napokon ima pravu predstavnicu za ovakvo natjecanje. Albina je zgodna, lijepa i talentirana. Nadam se da će se riješiti treme jer joj je drhtao glas na prvoj probi. Ostalo je sve fantastično’, samo su neki od komentara na društvenim mrežama.

 

Pogledajte ovu objavu na Instagramu.

 

Objavu dijeli eurosong.hr (@eurosong.hr)

*********************************INTERMEZZO**********************************

Svakodnevne priče, ubojstvo i seks

Dozvoljeno je dijeljenje i kopiranje sadržaja ovog portala na druge portale, stranice ili blogove, uz obavezno navođenje izvora.

Odgovori

Ova web-stranica koristi Akismet za zaštitu protiv spama. Saznajte kako se obrađuju podaci komentara.