Foto: Zlatko Vrzan

U okviru Dana Međimurske županije održan 4. Polumaraton Zrinskih, “trčao” i Zmajček Pozojček!

U okviru obilježavanja Dana Međimurske županije održan je 4. Polumaraton Zrinskih. Ulicama grada Čakovca trčalo je čak 418 trkača, od čega 198 u utrci na 5 km te 220 u polumaratonu. Pobjednici su svi sudionici, a u cilj su najbrže ušli: na 21 km Matea Parlov Koštro, hrvatska olimpijka, u vremenu 1:14:13 i Ivan Dračar sa 1:13:18 dok su na 5 km pobijedili Simona Jambrošić sa 17:56 i Josip Oulovsky sa 16:30. Sva četiri pobjednika popravili su i rekorde staze Polumaratona Zrinskih. Čestitke svim sudionicima te veliko hvala organizatorima Atletskom klubu “Međimurje” Čakovec i volonterima zahvaljujući kojima je Polumaraton organiziran uspješno i u skladu s epidemiološkim mjerama.

No na svoj način u utrci je sudjelovao i Zmajček Pozojček!
Naime Renata Kerovec skupila je ekipu od 15 trkača i odlučila da njihova utrka bude humanitarnog karaktera, pa su članovi njenog tima uplatiti donacije udruzi Mlada pera za nova dječja literarna ostvarenja i dokazali da sport i kultura imaju jednu veliku spojnicu, a to su djeca! Zmajček Pozojček bodrio je ekipu Renate Kerovec uz dozvolu autora Fantasy Factoryja na njihovim majicama, a Zlatku Vrzanu zahvaljujemo na fotografiji!

*********************************INTERMEZZO**********************************

Donirajte Udrugu Mlada pera

Kuna putovanja - putovanja bogata iskustvom
Dozvoljeno je dijeljenje i kopiranje sadržaja ovog portala na druge portale, stranice ili blogove, uz obavezno navođenje izvora.

Odgovori

Ova web-stranica koristi Akismet za zaštitu protiv spama. Saznajte kako se obrađuju podaci komentara.