Portal Međimurje info na popisu nepoćudnih i neposlušnih portala

Sjećate se reakcije premijera Plenkovića na pitanje novinarke N1, citiram: “Imamo mi mobitele u autima, pa točno pratimo jedan, dva, tri, četiri portala kako reagiraju pokušavaju iznivelirati i zamagliti. To je podloga za daljnju manipulaciju.”?

Zatim je počeo novinarku N1 pozivati na red nakon što ga je ona pitala kako komentira izjave Vladimira Šeksa i Gordana Jandrokovića da je predsjednik Milanović lud.

No povod ovom članku je saznanje da je i portal Međimurje info na popisu onih portala koji se prate budnim okom zbog svog kritičkog stava prema HDZ-u, Vladi i premijeru Andreju Plenkoviću. Očito nije važno što smo mali portal, rekao bi netko potpuno nevidljiv i nevažan, ipak se prati što i kako pišemo. Istina, nisu nam još sugerirani naslovi koje bi trebali staviti na svoje objave jer nismo ni na platnoj listi za službene promo članke, ali, citiram: “- s obzirom na važnost i regionalnu relevantnost Vašeg medija” nije očito zgodno ni poželjno kakve naslove stavljamo i kako su intonirane naše objave, a pogotovo kolumne Konobara s olovkom odnosno Taradi Gorkića. Imponira nam što smo se našli na tako važnom popisu pomalo kontra Schindlerovoj listi. Pokušat ćemo saznati još na kojem smo mjestu na top ljestvici nepoćudnih i neposlušnih portala pa se ponovo javljamo s detaljima!

Gorkić Taradi
urednik

*********************************INTERMEZZO**********************************

Donirajte Udrugu Mlada pera

Dozvoljeno je dijeljenje i kopiranje sadržaja ovog portala na druge portale, stranice ili blogove, uz obavezno navođenje izvora.

Odgovori

Ova web-stranica koristi Akismet za zaštitu protiv spama. Saznajte kako se obrađuju podaci komentara.