Pivovari Međimurski Lepi Dečki zlato i 3 srebra na London Beer Competitionu

Pivovari Međimurski Lepi Dečki na četvrtom je izdanju jednog od najvažnijih pivskih natjecanja London Beer Competition osvojila tri srebrne i jednu zlatnu medalju te nagradu u kategoriji za najbolje pivo s obzirom na cijenu i kvalitetu. Na natjecanje su se prijavili sa svojim Međimurskim, Čakovečkim, Regočem i Hyperbolom. London Beer Competition pivo ocjenjuje prema tri kriterija, to su kvaliteta, cijena i ambalaža, stoga iznimno veseli što je prepoznata kvaliteta međimurske pivovare.

“Craft Pivovara Međimurski Lepi Dečki se smjestila na samom sjeveru Hrvatske, u gradu Čakovcu u Međimurju. Osnovani 2016., zbog potražnje na tržištu već smo tri puta širili kapacitete, te sada proizvodimo blizu 500.000 litara piva godišnje sa stalnom i uhodanom distribucijom diljem Hrvatske i inozemstva. Stalnim ulaganjem u proizvodnju uspjeli smo oformiti vlastiti laboratorij za kontrolu kao i vlastitu proizvodnju pivskog kvasca što nama i vama garantira konstantnu ispravnost i kvalitetu naših piva.
Piva distribuiramo u pivskim bačvama, bocama i limenkama na što smo posebno ponosni.
Potražite naše proizvode na policama trgovina ili u svom omiljenom pubu ili restoranu.” – kažu u pivovari Međimurski Lepi Dečki.

*********************************INTERMEZZO**********************************

Svakodnevne priče, ubojstvo i seks

Kuna putovanja - putovanja bogata iskustvom
Dozvoljeno je dijeljenje i kopiranje sadržaja ovog portala na druge portale, stranice ili blogove, uz obavezno navođenje izvora.

Odgovori

Ova web-stranica koristi Akismet za zaštitu protiv spama. Saznajte kako se obrađuju podaci komentara.