Gorkić je govorio o razlici između malog i kratkog orgazma

Gorkić Taradi
Gorkić Taradi – Konobar s olovkom
Facebook | Twitter
Na inicijativu HDZ-a ublažena zabrana o kandidiranju na izborima osoba osuđenih na zatvor. Zar inače ne bi mogli skupiti dovoljno kandidata za popuniti lokalne izborne liste?
Gorkić je govorio!

10.04. prigodno obilježen diljem Splita, Argentina i Australija se povukle iz obilježavanja budući ih Pavelić nikad nije poklonio Italiji!
Gorkić je govorio!

Filipović ostao bez podrške HDZ-a u natjecanju za gradonačelnika Zagreba; vrh stranke donio seksističku odluku da im je draža kandidatkinja od kandidata!
Gorkić je govorio!

Ne razumijem zašto se župan i zamjenik odnosno gradonačelnik i zamjenik odnosno načelnik i zamjenik biraju u kompletu. Pobjednik za župana odnosno gradonačelnika odnosno načelnika neka bude kandidat s najviše osvojenih glasova, a zamjenik neka bude drugoplasirani. E to bi bio vrhunski povratak cirkusa i dostojno Kruha i igara!
Gorkić je govorio!

Erdogan htio poniziti Ursulu, a zapravo je osramotio svoje roditelje pokazavši kako su ga nekulturno (ne)odgojili!
Gorkić je govorio!

Slovenci ukidaju policijski sat i mogu na skijanje, izgleda da je većina Slovenaca preboljela koronu! Znanost sada istražuje zašto je tako malom broju ljudi na tako malom prostoru trebalo toliko puno vremena!
Gorkić je govorio!

Malo sam se umiješao u znanost i došao do sljedećeg zaključka: kratki orgazam je zapravo trzaj, a mali orgazam u stvari je drhtaj! Uvijek spreman pomoći znanosti!
Gorkić je govorio!

Neki dan sam imao veliki problem kao konobar: došao muž bez žene na ručak pa nije znao što voli i što smije jesti, a što ne! Srećom mi konobari po potrebi glumimo i žene. a na još veću sreću, znao je što voli piti!
Gorkić je govorio!

Kažu da kad si napušen onda si i sretan (navodno)! Ne bih se složio s tim nagađanjem jer je navodno i sve puno šire i veće pa tako i udaljenost koju moraš prohodati na poslu. Mada opet s druge strane, navodno su i koraci veći?
Gorkić je govorio!

*********************************INTERMEZZO**********************************

Donirajte Udrugu Mlada pera

Kuna putovanja - putovanja bogata iskustvom
Dozvoljeno je dijeljenje i kopiranje sadržaja ovog portala na druge portale, stranice ili blogove, uz obavezno navođenje izvora.

Odgovori

Ova web-stranica koristi Akismet za zaštitu protiv spama. Saznajte kako se obrađuju podaci komentara.