Foto: PU međimurska

Prepoznajete li osobu s fotografije?

U cilju utvrđivanja identiteta osobe s fotografije te prikupljanja relevantnih saznanja za kriminalističko istraživanje kaznenog djela krađe, molimo građane koji raspolažu s korisnim informacijama da o tome obavijeste policiju

Nepoznati počinitelj krajem siječnja 2021. godine u Čakovcu, u trgovačkom centru u Obrtničkoj ulici, počinio je kazneno djelo krađe.

Osoba s fotografije dovodi se u vezu s počinjenjem navedenog kaznenog djela, odnosno raspolaže s konkretnim saznanjima o istom.

U cilju utvrđivanja identiteta osobe s fotografije te prikupljanja relevantnih saznanja za kriminalističko istraživanje kaznenog djela krađe, molimo građane koji raspolažu s korisnim informacijama da o tome obavijeste najbližu policijsku postaju ili dojave informacije na broj telefona 192. Također, sve korisne informacije građani mogu dostaviti i na e-mail adresu:  medjimurska@policija.hr.

Sve informacije građani mogu dojaviti anonimno.

*********************************INTERMEZZO**********************************

Svakodnevne priče, ubojstvo i seks

*************************************************************
Svaka donirana kuna pomaže izdavanju novog dječjeg zbornika ili slikovnice koje su djeca sama napisala!
[give_form id=”6365″ show_title=”true” show_goal=”false” show_content=”none” display_style=”reveal” continue_button_title=”Donirajte za novu slikovnicu s dječjim radovima”]

Kuna putovanja - putovanja bogata iskustvom
Dozvoljeno je dijeljenje i kopiranje sadržaja ovog portala na druge portale, stranice ili blogove, uz obavezno navođenje izvora.

Odgovori

Ova web-stranica koristi Akismet za zaštitu protiv spama. Saznajte kako se obrađuju podaci komentara.