Alen Pancer i Biserko Horvat

Kandidat Domovinskog pokreta za načelnika Općine Pribislavec je Alen Pancer

U redakciju je pristiglo priopćenje da je kandidat Domovinskog pokreta za načelnika Općine Pribislavec Alen Pancer.

Hrvatski narode !
Pred nama su lokalni izbori. Izbori za koje mnogi od Vas čekaju da čim prije prođu ili da se konačno dogode promjene. Nerealnih obećanja naslušali smo se svi skupa, a problemi bi obično ostajali nama, običnim građanima. Trenutno u Hrvatskoj jedino Domovinski pokret nudi promjene kao i ja kad sam prvi javno progovorio o onom o čemu neki nisu htjeli ili nisu smjeli?!

Problem sigurnosti tišti mnoge Međimurce. Pogotovo one koji žive u blizini romskih naselja gdje nacionalna
strategija za integraciju i socijalizaciju za nacionalne manjine nije donijela nikakve rezultate na terenu. Zbog toga sam s predstavnikom romske nacionalne manjine i članom Domovinskoga pokreta, Biserkom Horvatom, donio niz zaključaka kako čim prije riješiti uzroke koji svakodnevno pune crnu kroniku u Međimurskoj županiji.

Zaključili smo da nadležna ministarstva, koja bi morala rješavati tu problematiku na lokalnoj razini, vode premalu brigu o ovom gorućem problemu koji tišti i jednu i drugu zajednicu. Postoji niz nekvalitetnih zakona koje je trebalo odavno mijenjati. Iako su za to postojala obećanja, to se nije dogodilo. Lokalna i državna uprava,
Centar za socijalnu skrb, Hrvatski zavod za zapošljavanje, Ministarstvo obrazovanja, Ministarstvo financija, Ministarstvo graditeljstva i Ministarstvo pravosuđa totalno su zakazali i nemaju volje riješiti nagomilane probleme.
Jedino mogu pohvaliti rad Međimurske policije koji jedini rade svoj dio poslova za koje su zaduženi. Kao pojedinac dosad sam mogao malo učiniti, a zajedno možemo mnogo. Zato vjerujem da će moje sumještanke i sumještani Pribislavca prepoznati novu energiju i nove ljude iz redova Domovinskog pokreta koji će se znati nositi s ovim problemom koji nam je duopol ostavio.

Predsjedništvo Domovinskog pokreta Međimurske županije predložilo me kao kandidata za načelnika Općine Pribislavec,
što sam i prihvatio. Iako u Pribislavcu živim 25 godina, duboko sam povezan s ovim mjestom i upoznat sam sa svim
problemima. Ne želim ugroziti ničije pravo na bolji život. Uvijek sam za boljitak i za kvalitetne projekte i programe koji doprinose kvaliteti društvenog života u svakom mjestu pa tako i u našem Pribislavcu. No ti projekti ipak trenutno ne smiju biti ispred kvalitete života ljudi. A kad Pribislavec i Međimurje budu opet po mjeri čovjeka i kad ćemo imati ono osnovno ljudsko pravo – pravo na normalan život, tek onda možemo razmišljati o ostalome.

Smatram da sam dovoljno kompetentna osoba i da meni i mojoj ekipi ništa neće predstavljati problem kad su mještani Pribislavca u pitanju.
Zato i dalje samo “kuražno i pošteno”, jedino kako znam.
Hvala i lijep pozdrav
Alen Pancer

*********************************INTERMEZZO**********************************

Donirajte Udrugu Mlada pera

Kuna putovanja - putovanja bogata iskustvom
Dozvoljeno je dijeljenje i kopiranje sadržaja ovog portala na druge portale, stranice ili blogove, uz obavezno navođenje izvora.

Odgovori

Ova web-stranica koristi Akismet za zaštitu protiv spama. Saznajte kako se obrađuju podaci komentara.