Kak se kupuvle grudnjak

Ak nešče misli da je lefko kupuvati grudnjak te se joko fkanil. Sestra me otpeljala v Čakovec vu šoping centar kaj si konačno kupim nekaj kak bog zapoveda. Inače, kaj bote znale vu sakom štacunu dela nekvi SALE🤔😉.Demo mi vu jen (namo rekli koji), i pita trgovka – koji broj trebate? Je, kaj jo znom. Do ve sam kupuvala na placo. Tam me žena odmerila, dola jenoga i rekla da je te univerzalni.
Gledi mene pucka i onak stručno veli – vu vašim letima je važno imati provi grudnjak,- znači ili pušap ili balkonet (😲😲😲 kaj, kakvi balkoni?) jer pomali priroda dela protiv vas. (Kaj oče s tem reči??? Nej sebe pogleda). Sestra me vdropi v rebra i veli hoj probat. Porine ona meni onak usput i nekve žnjore za koje je rekla da so gače i da je to komplet.Tak jo sprobam te pušape i balkone i se si mislim da bi to lefko ve zvoli i šankonet 😉 😂). Vičem jo z kabine – a kulko vam to košta???
Sitnica, denes je na akciji, samo 700 kuna.
Kaaaaaj!!! Mamico ti vidim. Kaj je to balkon z cvetjem i vrtnim stolom i stolcima??? Pak za te peneze si jo kupim 10 lajbeki na placo i još tulko gači i štomfi. I to provih gači a ne ove špogice štere neznaš niti kak obrnoti.
Nej ide vrit i balkon i špoga i te SALE šteroga nesam na krojo vidla.

Suzana Martinuš

*********************************INTERMEZZO**********************************

Svakodnevne priče, ubojstvo i seks

Donirajte Udrugu Mlada pera
Dozvoljeno je dijeljenje i kopiranje sadržaja ovog portala na druge portale, stranice ili blogove, uz obavezno navođenje izvora.

Odgovori

Ova web-stranica koristi Akismet za zaštitu protiv spama. Saznajte kako se obrađuju podaci komentara.