Andrej Plenković i Anđelko Oršulić Izvor: Screenshot / Autor: screenshot HDZ

HDZ brzinski uklonio fotografiju Plenkovića s osumnjičenim za krijumčarenje kokaina

HDZ s društvenih mreža ekspresno uklonio fotografiju na kojoj Plenković pozira s jednim od uhićenih zbog krijumčarenja kokaina

”Anđelko Oršulić nije trenutačno, niti je ikad bio član HDZ-a. U dva navrata bio je kandidat na stranačkoj listi za mjesne izbore i za gradsko vijeće, kao nezavisni kandidat i nestranačka osoba”, oglasio se jučer HDZ o uhićenom Oršuliću.

Iako nije bio član stranke, bio je na društvenim mrežama HDZ-ove podružnice u Pločama. Fotografija na kojoj je Oršulić pozira s predsjednikom stranke Andreje Plenković uklonjena je jučer, nekoliko dana nakon njegova uhićenja, nakon što je na Facebooku stajala od svibnja 2017. godine.

Oršulića i još dvojicu sumnjiči se za krijumčarenje kokaina pronađenog u kontejneru s bananama kod Opuzena. Svoj trojici određen je istražni zatvor, piše  Dnevnik.hr.

*********************************INTERMEZZO**********************************

Svakodnevne priče, ubojstvo i seks

*************************************************************
Svaka donirana kuna pomaže izdavanju novog dječjeg zbornika ili slikovnice koje su djeca sama napisala!
[give_form id=”6365″ show_title=”true” show_goal=”false” show_content=”none” display_style=”reveal” continue_button_title=”Donirajte za novu slikovnicu s dječjim radovima”]

Dozvoljeno je dijeljenje i kopiranje sadržaja ovog portala na druge portale, stranice ili blogove, uz obavezno navođenje izvora.

Odgovori

Ova web-stranica koristi Akismet za zaštitu protiv spama. Saznajte kako se obrađuju podaci komentara.