Gorkić je govorio o oslobađanju radom

Gorkić Taradi
Gorkić Taradi – Konobar s olovkom

Organizira li se kakav izlet Međimurje – Titova kuća – cijepljenje i povratak?
Gorkić je govorio!

Ako ne radimo skloniji smo pretjeranom razmišljanju koje može dovesti i do depresije. Čim smo aktivniji mozak nam je zauzetiji organiziranjem posla i nema vremena za depresiju. Hm, nekako mi vuče na onu Arbeit macht frei! ili…?
Gorkić je govorio!

Zoki zbori snažno i gromoglasno, šteta što je imao upalu grla u vrijeme šatoraša da im veli što ih ide!
Gorkić je govorio!

Toliko kandidata izranja na scenu za lokalne izbore da postoji mogućnost da političari nestanu sa scene, a Hrvatska ostane bez dovoljno muzičara, vjeroučitelja, konobara…
Gorkić je govorio!

Šuica dobila po prstićima od EU pravobraniteljice! Očekuje se povratni ping o neshvaćanju nerazumijevanja krive percepcije netočnih informacija neutemeljeno izrečenih u neviđenim dezinformacijama medijskog linča neodgovornih pojedinaca!
Gorkić je govorio!

Navodno su Njonju pitali mogu li mu podariti komadić ljubavi, a on je odgovorio da ne voli komadić nego voli primiti cijeli komad!
Gorkić je govorio!

Danas sam jednom Dalmatincu objasnio da u međimursku gibanicu ne ide špinat. Odma je nazva mater i otkrija joj tajnu. Izgleda da je mater to znala cijelo vrijeme i sad me jedna Dalmatinka više ne voli!
Gorkić je govorija!

*********************************INTERMEZZO**********************************

Donirajte Udrugu Mlada pera

Dozvoljeno je dijeljenje i kopiranje sadržaja ovog portala na druge portale, stranice ili blogove, uz obavezno navođenje izvora.

Odgovori

Ova web-stranica koristi Akismet za zaštitu protiv spama. Saznajte kako se obrađuju podaci komentara.