Foto: Martina Radiković

Mladi volonteri čistili Bedekovićeve grabe

Ambasadorica udruge Mlada pera Gita Radiković koja polako postaje i ambasadorica spomenika prirode Bedekovićeve grabe poslala nam je sljedeću obavijest koju s veseljem objavljujemo:

S obzirom na to da smo prije izvijestili kako ljudi u prirodu bacaju otpatke poput plastičnih ambalaža hrane i pića, ovog puta javljamo dobru vijest. Tijekom poslijepodnevne šetnje Bedekovićevim grabama naišli smo na skupinu mladih volontera koji su dobrovoljno čistili potok Pleškovec. Njima je također stalo do prirode pa je jako lijepo što su se uključili u tu akciju čišćenja okoliša te napunili dvadeset i pet vreća. Svaka čast svima koji su odvojili malo vremena za prirodu! Potok Pleškovec je važan jer čini Bedekovićeve grabe vlažnima i zato na njima živi 80 vrsta biljaka i 63 vrste danjih leptira.

Gita Radiković

*********************************INTERMEZZO**********************************

Svakodnevne priče, ubojstvo i seks

*************************************************************
Svaka donirana kuna pomaže izdavanju novog dječjeg zbornika ili slikovnice koje su djeca sama napisala!
[give_form id=”6365″ show_title=”true” show_goal=”false” show_content=”none” display_style=”reveal” continue_button_title=”Donirajte za novu slikovnicu s dječjim radovima”]

Kuna putovanja - putovanja bogata iskustvom
Dozvoljeno je dijeljenje i kopiranje sadržaja ovog portala na druge portale, stranice ili blogove, uz obavezno navođenje izvora.

Odgovori

Ova web-stranica koristi Akismet za zaštitu protiv spama. Saznajte kako se obrađuju podaci komentara.