VIDEO: Dečko pokazao trik za povećanje usna

Pojedinci koji ovo pokušavaju mogli bi pretrpjeti alergijsku reakciju poput peckanja, upale, rana i neugodnih oteklina, ali čak ni to nije najgore što se može dogoditi

Liječnici su upozorili korisnike društvenih mreža da ne koriste kremu za erekciju kako bi postigli dojam punijih usana. Ako se pitate zašto je to uopće bilo potrebno, sve će vam biti jasno nakon što pogledate TikTok video koji se masovno dijeli na toj platformi.

Na snimci je korisnik Jerry Mal pokazao svojim pratiteljima trik za punije usne koji je, kako kaže, vidio u nekom filmu. Stanovita djevojka navodno je na svoje usne nanijela kremu za erekciju i usne su joj se vidno povećale. On je isto isprobao pred kamerom i rezultatom zadivio ekipu.

“Nekako mi trnu usne. Ne osjeća se strašno, ali vidjet ćemo”, opisuje Mal dok utrljava gustu kremu. “Znači, prošlo je otprilike pet minuta i izgledaju veće, ali pričekat ću još pet minuta i pojest ću svoju pizzu”, dodao je kasnije.

No, Jerry ipak nije uspio izdržati još pet minuta jer, kako ističe, usne su ga jako pekle. Ostavio je kremu da djeluje još tri minute, a onda ju je obrisao. Rezultat mu se očigledno jako svidio, što je i priznao u nastavku.

“O, Bože, nekako mi se sviđa, neću lagati”, rekao je nakon što je ugledao svoje, vidno punije usne. Trik koji je ovaj mladić isprobao, vjerojatno je jedna od najmanje invazivnih metoda povećanja usana, ali liječnici upozoravaju da je nipošto ne prakticirate.

@jerrybmaldonadoIf you know what movie I’m talking about please tell me because I want to watch it again #beauty #lips♬ original sound – Jerry Mal

Nuspojave od apsorpcije kreme
Kako je izvijestio Metro, dr. Ross Perry, liječnik opće medicine i direktor tvrtke Cosmedics, rekao je: “Stavljanje kreme za erekciju na usne u želji za punijim usnama krajnje je smiješno i može biti izrazito opasno iz više razloga.”

“Pojedinci koji ovo pokušavaju mogli bi pretrpjeti alergijsku reakciju poput peckanja, upale, rana i neugodnih oteklina. Ostale nuspojave od apsorpcije kreme dok ulazi u tijelo mogu stvoriti glavobolju, probleme s krvnim tlakom, pa čak i probleme sa srcem. Krema bi također mogla razbuktati herpes na usnama ako ste im već skloni”, objasnio je.

Doktor Ross upozorio je da će, čak i ako pokušate i ako imate dovoljno sreće da ne pretrpite ozbiljne nuspojave, učinak kreme na vašim usnama trajati najviše nekoliko sati.

Postoji i rizik od gutanja
Svjetski poznati plastični kirurg Tunc Tiryaki složio se s kolegom liječnikom. “Zdrav i znanstveno prihvatljiv način povećanja usana je upotrebom razgradivih punila za usne, izrađenih od hijaluronske kiseline. Ponovno ubrizgavanje je potrebno, ali barem ako vam se ne sviđa, učinak je reverzibilan”, istaknuo je on.

Doktor Tunc objasnio je da kreme za erekciju “obično sadržavaju alprostadil, vaskularni dilatator, što znači da širi krvne žile”.

“Rizik od gutanja ovih krema – koje apsolutno nisu namijenjene za oralnu primjenu – može stvoriti ne samo lokalne probleme, već i generalizirane nuspojave. Zbog toga ljudi ne bi trebali koristiti kreme za erekciju na usnama”, zaključio je plastični kirurg, a prenio Net.hr.

*********************************INTERMEZZO**********************************

Donirajte Udrugu Mlada pera

*************************************************************
Svaka donirana kuna pomaže izdavanju novog dječjeg zbornika ili slikovnice koje su djeca sama napisala!
[give_form id=”6365″ show_title=”true” show_goal=”false” show_content=”none” display_style=”reveal” continue_button_title=”Donirajte za novu slikovnicu s dječjim radovima”]

Kuna putovanja - putovanja bogata iskustvom
Dozvoljeno je dijeljenje i kopiranje sadržaja ovog portala na druge portale, stranice ili blogove, uz obavezno navođenje izvora.

Odgovori

Ova web-stranica koristi Akismet za zaštitu protiv spama. Saznajte kako se obrađuju podaci komentara.