Samsung Electronics Adriatic uplatio donaciju Hrvatskom Crvenom križu za potresom stradala područja

Donacija je namijenjena za humanitarnu pomoć Petrinji, Glini i Sisku te okolnim mjestima koja su stradala u razornom potresu magnitude 6.4

Zbog snažnog potresa koji je krajem 2020. pogodio Banovinu, uključujući gradove Petrinju, Sisak i Glinu te okolicu, mnogi su izgubili svoje domove i imovinu. Stoga su tvrtka Samsung Electronics Adriatic i njeni zaposlenici izvršili financijsku donaciju Hrvatskom Crvenom križu za pomoć potresom stradalim područjima.

Kao globalna i društveno odgovorna tvrtka koja aktivno sudjeluje u životu lokalne zajednice, Samsung se ovom donacijom odazvao apelu Crvenog križa za pomoć stanovnicima područja koja su pogođena potresom, a kako bi im se osigurala potrebna pomoć i dostojni uvjeti za život.

„Kao međunarodna tvrtka koja aktivno sudjeluje u svakodnevnici lokalne zajednice, Samsung je odlučio donirati 150 000 kuna Hrvatskom Crvenom križu, koji trenutno radi na prikupljanju humanitarne pomoći, kako bi svi stradali građani dobili pomoć koja im je potrebna. Dodatan doprinos ovoj donaciji pružili su i zaposlenici tvrtke koji su donirali vlastita sredstva. Mi u tvrtki Samsung Electronics Adriatic razmišljamo globalno, a djelujemo lokalno.“, izjavio je novoizabrani predsjednik tvrtke Samsung Electronics Adriatic Hyoung Min Park.

Tvrtka Samsung Electronics Adriatic djeluje u osam zemalja regije. To uključuje Sloveniju, Hrvatsku, Srbiju, Bosnu i Hercegovinu, Crnu Goru, Albaniju, Kosovo te Sjevernu Makedoniju.

*********************************INTERMEZZO**********************************

Svakodnevne priče, ubojstvo i seks

*************************************************************
Svaka donirana kuna pomaže izdavanju novog dječjeg zbornika ili slikovnice koje su djeca sama napisala!
[give_form id=”6365″ show_title=”true” show_goal=”false” show_content=”none” display_style=”reveal” continue_button_title=”Donirajte za novu slikovnicu s dječjim radovima”]

Dozvoljeno je dijeljenje i kopiranje sadržaja ovog portala na druge portale, stranice ili blogove, uz obavezno navođenje izvora.

Odgovori

Ova web-stranica koristi Akismet za zaštitu protiv spama. Saznajte kako se obrađuju podaci komentara.