Foto: eVaraždin

Ima li još koga u HNS-u: Milorad Batinić i 200 članova ivanečkog HNS-a napustilo stranku!

Batinić se javnosti obratio priopćenjem za medije u kojem ističe kako je ivanečki HNS zajedno s njime napustilo i ukupno 200 članova. Među spomenutim članovima su njegova oba zamjenika, predsjednica gradskog vijeća, svih šest vijećnika iz redova HNS-a, te 25 od ukupno 30 predsjednika mjesnih odbora.

  • HNS napuštamo duboko razočarani politikom središnjice u kojoj su osobni interesi pojedinih članova ispred interesa stranke, gdje stranačka tijela gotovo uopće ne funkcioniraju, gdje nema komunikacije vrha stranke s članovima i gdje su sve prepoznatljive politike HNS-a dokinute. S takvim HNS-om, koji je umjesto programskog i tehnomenadžerskog rada, u fokus svojega djelovanja stavio unosna radna mjesta, sinekure, osobne interese i klijentelizam, više se ne možemo poistovjetiti. To nije stranka u koju smo ušli – stoji u priopćenju koje potpisuju Branko Putarek i Milorad Batinić.

Štromaru predbacuju HDZ i uhljebljivanje
Predraga Štromara u nastavku optužuju za svojevoljnu odluku o nastavku koalicije s HDZ-om, neuspjeh na parlamentarnim izborima i uhljebljivanje četiri podobna člana HNS-a na funkcijama u državi i državnim tvrtkama. Ponovno prozivaju i Alena Leverića, kao bivšeg predsjednika županijskog HNS-a – da je Batinića spriječio u predstavaljnju programa, odnosno da namjerno nije htio sazvati sjednicu Predsjedništva. I kod toga kao glavni razlog navode Batinićev pokušaj borbe protiv klijentelizma u stranci.

Nastavljaju kao nezavisni
“Istaknuli smo kandidata za predsjednika HNS-a iz Ivanca, kao osobu koja ima osobnu karizmu, ugled, iskustvo i posve jasan program konsolidiranja i vođenja stranke”, kažu u priopćenju za Milorada Batinića, te poručuju da svoj rad svi odreda dalje nastavljaju kao nezavisni, izvještava eVarazdin.

*********************************INTERMEZZO**********************************

Svakodnevne priče, ubojstvo i seks

*************************************************************
Svaka donirana kuna pomaže izdavanju novog dječjeg zbornika ili slikovnice koje su djeca sama napisala!
[give_form id=”6365″ show_title=”true” show_goal=”false” show_content=”none” display_style=”reveal” continue_button_title=”Donirajte za novu slikovnicu s dječjim radovima”]

Dozvoljeno je dijeljenje i kopiranje sadržaja ovog portala na druge portale, stranice ili blogove, uz obavezno navođenje izvora.

Odgovori

Ova web-stranica koristi Akismet za zaštitu protiv spama. Saznajte kako se obrađuju podaci komentara.