Humanitarna akcija za Kino klub Sisak

Razorni potresi koji su ovih dana pogodili Sisak i Sisačko-moslavačku županiju uništili su i Kino klub Sisak, ali i domove naših kinoklubaša, naših prijatelja i njihovih obitelji.  Prostori Kino kluba su u jako lošem stanju, a mnogi domovi naših članova uništeni su i nisu pogodni za život. Stradala je filmska oprema, računala i gotovo sva materijalna dobra Kino kluba Sisak. Ipak, svi članovi su dobro, i čvrsto stojimo uz to da ne odustajemo od ljubavi prema filmu i u ovim teškim vremenima.

Naši prijatelji i kolege iz filmskog i kazališnog svijeta diljem Lijepe naše, ali i brojni drugi, ponudili su nam materijalnu i financijsku pomoć za obnovu svega što nam je uništeno. Zato smo odlučili, uz podršku Hrvatskog filmskog saveza, otvoriti mogućnost uplate na naš račun, za humanitarnu pomoć za obnovu domova naših kinoklubaša, na koji svi koji mogu i osjećaju potrebu mogu uplatiti svoje priloge za sanaciju materijalne štete.

Sredstva ćemo iskoristiti kako bismo omogućili nastavak rada Kino kluba Sisak, pomogli njegovim članovima da prebrode ove teške trenutke, i da ponovno postavimo klub na noge. Sve što je srušeno, možemo ponovno izgraditi, možemo i moramo zabilježiti ove trenutke, kao i sve što nam slijedi, zabilježiti, snimiti, dokumentirati, kako bi iz svega ovoga mogli učiti i zapamtiti svu empatiju i dobra djela koja nam pokazuju da nismo sami.“

Podaci za uplatu i kontakt

Kino klub Sisak

OIB: 69952113613

E – mail: matija@kks.hr

Žiro račun: HR9725000091101403050

Opis plaćanja: “Za Kino klub Sisak”

Humanitarna akcija za Kino klub Sisak

 

Hvala vam što ste uz nas.

*********************************INTERMEZZO**********************************

Donirajte Udrugu Mlada pera

*************************************************************
Svaka donirana kuna pomaže izdavanju novog dječjeg zbornika ili slikovnice koje su djeca sama napisala!
[give_form id=”6365″ show_title=”true” show_goal=”false” show_content=”none” display_style=”reveal” continue_button_title=”Donirajte za novu slikovnicu s dječjim radovima”]

Donirajte Udrugu Mlada pera
Dozvoljeno je dijeljenje i kopiranje sadržaja ovog portala na druge portale, stranice ili blogove, uz obavezno navođenje izvora.

Odgovori

Ova web-stranica koristi Akismet za zaštitu protiv spama. Saznajte kako se obrađuju podaci komentara.