Bogomoljka

Pred nekaj let so deca na veronaoko trebala pisati kak se domaj i što moli.
Naš dečec je pisal
– Naša je mojčika bogomoljka. Tak japica veli. Jo neznam ali to znači da je kukec ili zoto kaj stolno viče nanas – Ite Boga molit! Ipak si jo mislim da je ovo drugo jer ak bi bila kukec bi japica več bez glove ostal. A i neje dalko od toga jer je on prafzapraf antikristuš. Je! Tak veli mojčika. I to zoto kaj stolno gledi turčine i več i govori kaj oni a f cirkvo neče iti jer mo babe ido na jetra (neznam kak, ali japica ne laže). Za tato pak veli da je antikristuš na kubik i soma nezna de se on i vu koga vrgel kaj tak kone. Mama je zgledi kaj fiškol (to isto mojčika veli a ne jo), jer sje zdobra i z bogomoljkom i z antikristušima. Mi deca pak smo tak, tak. Kak da. Janpot velijo da smo anđeleki a onda da smo mali vrogi.
Som Bog kaj imamo mojčiko kaj se zazeme zanas pre Božeko jer bi inače, kak ona veli, si dišli vo vrožjo strino. To je, si jo mislim, sigorno strina Kata jer da gojd zove, japica veli – pok te vrog nema mira.
Tak jo neznam ve ali smo mi dobri ili hudi ali za strino Kato sam sigoren da je vrožja.
🤭🤭🤭🤭
Drugi den je mojčika išla k velečasnomo (ipak je ona bogomoljka) kaj mo pove da smo mi ipak ne tak hudi i da je dete kak malo palo z kinderbeta na glovo. (Potlji bo se spovedala).

Suzana Martinuš

*********************************INTERMEZZO**********************************

Donirajte Udrugu Mlada pera

*************************************************************
Svaka donirana kuna pomaže izdavanju novog dječjeg zbornika ili slikovnice koje su djeca sama napisala!
[give_form id=”6365″ show_title=”true” show_goal=”false” show_content=”none” display_style=”reveal” continue_button_title=”Donirajte za novu slikovnicu s dječjim radovima”]

Dozvoljeno je dijeljenje i kopiranje sadržaja ovog portala na druge portale, stranice ili blogove, uz obavezno navođenje izvora.

Odgovori

Ova web-stranica koristi Akismet za zaštitu protiv spama. Saznajte kako se obrađuju podaci komentara.