Prestižna nagrada časopisa The Banker 2020. Privrednoj banci Zagreb

Privredna banka Zagreb d.d. (PBZ), članica Intesa Sanpaolo Grupe proglašena je za banku godine u Hrvatskoj (Bank of the Year in Croatia) – od strane uglednog financijskog časopisa The Banker (publikacija Financial Timesa), a Intesa Sanpaolo za banku godine u zapadnoj Europi i banku godine u Italiji (Bank of the Year in Western Europe i Bank of the Year in Italy). Za ovu nagradu The Bankera koja se u financijskoj industrija smatra “standardom za bankarsku izvrsnost“, razmatrao se široki spektar kvantitativnih i kvalitativnih i kriterija.

Dinko Lucić, predsjednik Uprave PBZ-a, povodom proglašenja The Banker’s Bank of the Year Awards 2020 izjavio je: “Iznimno smo ponosni na ovu prestižnu međunarodnu nagradu, koju je naša Banka dobila, sada, već drugu godinu zaredom te predstavlja veliko postignuće i priznanje osobito u ovim teškim i vrlo izazovnim Covid vremenima. Posebno bih naglasio, da ovog uspjeha ne bi bilo bez naših zaposlenika, njihove kontinuirane posvećenosti i vrijednog rada cijelog tima PBZ Grupe i podrške tima matične banke kao i svih naših klijenata zbog kojih stalno nastojimo biti još bolji. Nastavljamo put inovacija, usredotočujući se na kontinuirano poboljšanje usluga i odnosa s klijentima te daljnju transformaciju i digitalizaciju našeg poslovanja, što se pokazalo ključnim tijekom pandemije “.

*********************************INTERMEZZO**********************************

Svakodnevne priče, ubojstvo i seks

*************************************************************
Svaka donirana kuna pomaže izdavanju novog dječjeg zbornika ili slikovnice koje su djeca sama napisala!
[give_form id=”6365″ show_title=”true” show_goal=”false” show_content=”none” display_style=”reveal” continue_button_title=”Donirajte za novu slikovnicu s dječjim radovima”]

Kuna putovanja - putovanja bogata iskustvom
Dozvoljeno je dijeljenje i kopiranje sadržaja ovog portala na druge portale, stranice ili blogove, uz obavezno navođenje izvora.

Odgovori

Ova web-stranica koristi Akismet za zaštitu protiv spama. Saznajte kako se obrađuju podaci komentara.