Foto: GOJKO MITIĆ

3 policijske patrole dojurile i opkolile autobus, putnici mislili da je pljačka no bio je putnik bez maske

Mladić je bez maske na licu ušao u autobus na stražnja vrata, pa se posvađao s vozačem

Neobičnom događaju na autobusnom stajalištu u Ulici Hrvatske Republike u Osijeku, tik uz zgradu Glasa Slavonije, svjedočili su brojni Osječani. Kako doznaje Glas Slavonije, zbog nenošenja maske i ulaska u autobus na zadnja vrata došlo je do razmirice između vozača i putnika, a u sve to upleli su se i policajci koji su dojurili s tri automobila. Sve je, uz očevid policije, trajalo gotovo sat vremena, a za to vrijeme autobus koji prometuje na relaciji Jug II – Kanižlićeva, nije vozio.

  • Iskreno, mislila sam da je posrijedi pljačka, ili nešto slično, jer je policija vrlo brzo došla, parkirali su jedan automobil ispred autobusa, drugi iza, i brzo su istrčali iz vozila prema autobusu. Kada sam izišla iz pekarnice čula sam kako se sve to dogodilo, odnosno zato što jedan putnik nije htio staviti masku na lice – rekla  je Marica Kožić, iz osječkog naselja Retfala.

U autobus je na stražnja vrata bez maske na licu ušao mladić koji nije poslušao vozača da iziđe iz autobusa, stavi masku na lice i onda ponovno uđe na prednja vrata. Ubrzo je došlo do verbalnog sukoba između njih dvojice, pa čak i do naguravanja. Na kraju je mladić s kartonskom kutijom u rukama izišao iz autobusa. Bilo je tu i dalje povišenih tonova, pa je vozač GPP-a pozvao policiju koja je brzo došla.
Policajci su obavili razgovor s obojicom sudionika ovoga neobičnog događaja, a sve je to potrajalo gotovo sat vremena. Za to vrijeme autobus nije prometovao, pa je GPP na frekventni gradski pravac poslao zamjenski autobus. Policija će se očitovati nakon okončanja istrage.

*********************************INTERMEZZO**********************************

Donirajte Udrugu Mlada pera

*************************************************************
Svaka donirana kuna pomaže izdavanju novog dječjeg zbornika ili slikovnice koje su djeca sama napisala!
[give_form id=”6365″ show_title=”true” show_goal=”false” show_content=”none” display_style=”reveal” continue_button_title=”Donirajte za novu slikovnicu s dječjim radovima”]

Kuna putovanja - putovanja bogata iskustvom
Dozvoljeno je dijeljenje i kopiranje sadržaja ovog portala na druge portale, stranice ili blogove, uz obavezno navođenje izvora.

Odgovori

Ova web-stranica koristi Akismet za zaštitu protiv spama. Saznajte kako se obrađuju podaci komentara.