Foto: Facebook/Međimurje info

R.I.P. Emil Marciuš – Veliki

Vijest o smrti Emila Marciuša zatekla me i zaledila me kao statuu. Ja koji uvijek imam nešto za reći i čovjek koji ne ostajem bez teksta u nijednoj situaciji ovaj put sam trebao podosta vremena da, zbog šoka, uopće shvatim i razumijem značenje te vijesti. Mozak je jednostavno odbijao prihvati tako žalosnu vijest, pa tek mu je 50.

Svatko od nas tko ga je poznavao pamtit će ga iz svog razloga.
Netko će ga pamtiti po tome što se bavio glazbom u više bendova, a vrhunac mu je bio bend Waitapu s kojim je imao i međunarodne uspjehe, svirajući na festivalima po Europi.

Pamtit će ga i kao organizatora niza koncerata alternativne glazbe, pamtit će ga i po tome što je u sklopu Dviju lija oblikovao Ljeta u gradu Zrinskih! O da, Emil Veliki bio je itekako kreativni motor čakovečke glazbene scene!

Bliži prijatelji pamtit će ga kao velikog ljubitelja prirode i biciklizma, pobornika planinarenja, pješačenja po izazovnim stazama diljem Hrvatske!

Ja ću ga pamtiti kao toplog obiteljskog čovjeka i po ovoj riječi: Veliki! Da, bio je visok i otuda vjerojatno nadimak, no ja ću ga pamtiti kao velikog čovjeka prema drugima, srdačnim razgovorima, toplim riječima, poticajnim savjetima, širitelju pozitive. Da, zaista je bio Emil Veliki!

R.I.P. Emil Marciuš - Veliki
Foto: Facebook

*********************************INTERMEZZO**********************************

Svakodnevne priče, ubojstvo i seks

*************************************************************
Svaka donirana kuna pomaže izdavanju novog dječjeg zbornika ili slikovnice koje su djeca sama napisala!
[give_form id=”6365″ show_title=”true” show_goal=”false” show_content=”none” display_style=”reveal” continue_button_title=”Donirajte za novu slikovnicu s dječjim radovima”]

Dozvoljeno je dijeljenje i kopiranje sadržaja ovog portala na druge portale, stranice ili blogove, uz obavezno navođenje izvora.

Odgovori

Ova web-stranica koristi Akismet za zaštitu protiv spama. Saznajte kako se obrađuju podaci komentara.