Vladimir Papić

Nova online radionica za djecu, učenike od 5. do 8. razreda

Razmjena učenika s književnim likovima

Radionica stvaranja kratkih priča iz lektire nova je  online radionica koja učenicima pruža mogućnost čitanja lektirnih naslova na drugačiji način!

Lektire, danas, s vremenskim odmakom predstavljaju izazov.

Često su smještene u vrijeme i prostor koji vam nisu bliski, ali što ako bi izmijenili vrijeme i prostor u njima i likove doveli u vaš grad i današnje vrijeme?

Što bi bilo kad biste vi otputovali u njihov svijet? Što bi se dogodilo kad bi književni likovi zamijenili svjetove iz kojih dolaze? Kako biste se vi snašli u njihovom svijetu, a kako oni u vašem? Što biste im savjetovali njima kako bi izmijenili svoj život? Mogu li oni vama nekako pomoći?

Puno je zanimljivih, izazovnih pitanja, a odgovori će se naći u pričama ako se prijavite za ovu radionicu, napišete priču i

stvorite svoju lektiru.

Voditelj ove sjajne radionice je prof. hrvatskog jezika i književnost, ali uz to i pisac Vladimir Papić!

Prijave nestrpljivo čekamo na info@cekape.com


Donirajte Udrugu Mlada pera

Svaka donirana kuna pomaže izdavanju novog dječjeg zbornika ili slikovnice koje su djeca sama napisala!
[give_form id=”6365″ show_title=”true” show_goal=”false” show_content=”none” display_style=”reveal” continue_button_title=”Donirajte za novu slikovnicu s dječjim radovima”]

Dozvoljeno je dijeljenje i kopiranje sadržaja ovog portala na druge portale, stranice ili blogove, uz obavezno navođenje izvora.

Odgovori

Ova web-stranica koristi Akismet za zaštitu protiv spama. Saznajte kako se obrađuju podaci komentara.