Kaufland novčanom nagradom iznenadio svoje zaposlenike

Kaufland je zbog situacije s koronavirusom otkazao druženja zaposlenika i novac preusmjerio – na njihove račune!

Povećanja primanja zaposlenika u posljednje tri godine te pogodnosti za zaposlenike poput rođendanskih poklona, poklon paketa za novorođenčad, ali i Multisport kartica dokaz su da Kaufland kontinuirano ulaže u svoje zaposlenike.

U godini na izmaku koju su obilježile izvanredne okolnosti života i rada, Kaufland se pobrinuo da svojim zaposlenicima posebno zahvali na iznimnom trudu i angažmanu kojim su doprinijeli uspješnom poslovanju tvrtke. Zaposlenicima poslovnica i logističko-distributivnog centra u tri navrata isplaćene su nagrade za angažman u izvanrednim okolnostima pandemije koronavirusa.

U pogodnosti za zaposlenike Kauflanda ubrajaju se i okupljanja zaposlenika koja se organiziraju dva puta godišnje za sve zaposlenike poslovnica, logističko-distributivnog centra te centrale s ciljem izgradnje organizacijske kulture te povezivanja zaposlenika i izvan formalne radne svakodnevice. U skladu s aktualnim okolnostima, a imajući u vidu sigurnost i zdravlje svojih zaposlenika Kaufland je otkazao okupljanja zaposlenika  i ta je sredstva – više od 650.000 kuna – preusmjerio na račune svojih zaposlenika.

„Iako nam okolnosti ne dopuštaju da se kao inače okupimo i zabavimo te podijelimo veselje zbog zajedničkih uspjeha, ovom nagradom želimo dodatno zahvaliti zaposlenicima te im pokazati da nam je njihovo zadovoljstvo u fokusu, posebno u ovim izazovnim vremenima.“ rekla je Dunja Firšt, direktorica sektora Ljudskih resursa Kauflanda.

Osim toga, u prosincu Kaufland zaposlenicima već tradicionalno čestita blagdane pa tako sve zaposlenike na nerukovodećim radnim mjestima i ove godine očekuje božićnica u iznosu od 1.800 kuna, božićni poklon paketi, poklon paketići za djecu zaposlenika povodom blagdana Svetog Nikole te dar za dijete u iznosu od 200 kuna za svako dijete zaposlenika prijavljeno na poreznoj kartici roditelja.


Donirajte Udrugu Mlada pera

Svaka donirana kuna pomaže izdavanju novog dječjeg zbornika ili slikovnice koje su djeca sama napisala!
[give_form id=”6365″ show_title=”true” show_goal=”false” show_content=”none” display_style=”reveal” continue_button_title=”Donirajte za novu slikovnicu s dječjim radovima”]

Dozvoljeno je dijeljenje i kopiranje sadržaja ovog portala na druge portale, stranice ili blogove, uz obavezno navođenje izvora.

Odgovori

Ova web-stranica koristi Akismet za zaštitu protiv spama. Saznajte kako se obrađuju podaci komentara.