Župnik ga pregazio i pobjegao, djelatnik Hitne pomoći opljačkao

Policija je objavila kako je razriješila slučaj prometne nesreće koja se 19. rujna oko 18 sati dogodila na cesti Vinkovci-Tovarnik nedaleko od Banovaca.

Kako se navodi u službenom priopćenju, dovršeno je kriminalističko istraživanje nad 35-godišnjakom iz Jarmine zbog sumnje u počinjenje kaznenog djela krađe te je protiv njega podnesena kaznena prijava nadležnom državnom odvjetništvu.

Što kaže policija?
Evo što stoji u priopćenju:

“35-godišnjak je 19. rujna oko 18,30 sati iskoristio besvjesno stanje 57-godišnjaka koji je netom prije teško ozlijeđen u prometnoj nesreći u svojstvu pješaka te mu iz novčanika otuđio više tisuća kuna.

Policiju je o ovoj prometnoj nesreći, koja se dogodila 19. rujna oko 18 sati na državnoj cesti Vinkovci-Tovarnik kod Banovaca, izvijestio 54-godišnjak iz Ilače, koji je zatekao ozlijeđenog 57-godišnjeg pješaka kada je vozilom prolazio tom dionicom ceste. Ozlijeđeni pješak prevezen je vozilom hitne medicinske pomoći u OŽB Vinkovci gdje su mu utvrđene teže ozljede.

Metodičnim operativnim radom policijski službenici su 21. rujna otkrili kako je prometnu nesreću počinio 65-godišnjak iz Tovarnika, upravljajući vozilom kategorije M1 (motorna vozila za prijevoz putnika koja osim sjedišta vozača imaju još najviše 8 sjedišta) vukovarskih registracijskih oznaka, uslijed neprilagođene brzine kretanja vozila gustoći prometa tako da vozilo može pravodobno zaustaviti pred svakom zaprekom koju u konkretnim uvjetima može predvidjeti. Prednjim desnim bočnim dijelom vozila udario je 57-godišnjeg pješaka koji je pao u zemljani odvodni kanal. Počinitelj je potom napustio mjesto događaja prometne nesreće, a da o prometnoj nesreći nije obavijestio policiju niti pružio pomoć povrijeđenoj osobi u prometnoj nesreći.

Nakon dovršenog kriminalističkog istraživanja, policija je protiv 65-godišnjaka podnijela kaznenu prijavu za kaznena djela „Izazivanje prometne nesreće u cestovnom prometu“ i „Nepružanje pomoći“ nadležnom državnom odvjetništvu.”

Pregazio ga župnik, opljačkao djelatnik hitne
Vozač kombija koji je pregazio muškarca je mjesni župnik Stjepan Vukovac iz Tovarnika.

Potvrdili su im to i neki od mještana Tovarnika navodeći kako je i sam svećenik kazao jednome svome prijatelju da mu se čini da je vozilom, dok je vozio, udario u nešto. Navodno se zaustavio 50-100 metara dalje kako bi provjerio što se dogodilo, ali kaže da ničega na cesti nije bilo.

Prema neslužbenim informacijama, osoba koja je opljačkala muškarca dok je u nesvijesti ležao uz cestu je djelatnik hitne pomoći koja je izašla na intervenciju.

Svakodnevne priče, ubojstvo i seks

Svaka donirana kuna pomaže izdavanju novog dječjeg zbornika ili slikovnice koje su djeca sama napisala!
[give_form id=”6365″ show_title=”true” show_goal=”false” show_content=”none” display_style=”reveal” continue_button_title=”Donirajte za novu slikovnicu s dječjim radovima”]

Donirajte Udrugu Mlada pera
Dozvoljeno je dijeljenje i kopiranje sadržaja ovog portala na druge portale, stranice ili blogove, uz obavezno navođenje izvora.

Odgovori

Ova web-stranica koristi Akismet za zaštitu protiv spama. Saznajte kako se obrađuju podaci komentara.