Velika Britanija zabranila seks svima koji ne žive zajedno

Ljubavni parovi koji žive u zonama 2 i 3 Velike Britanije više se ne smiju upuštati u spolne odnose osim ako žive u istom domaćinstvu.

Velika Britanija podijeljena je mjerama za suzbijanje korona virusa na tri zone po pitanju strogosti mjera, a u koju zonu spada određeno područje ovisi o broju slučajeva u tom području.

Mjere koje su prvotno donesene u lipnju zabranjuju spolne odnose s osobama s kojima ne živite, s tim da su u rujnu mjere olakšane, te su spolne odnose mogli imati oni koji se nalaze u stabilnoj vezi, dok su spolni odnosi s drugim osobama i dalje bili zabranjeni. No, s povećanjem broja zaraženih, zabrane za parove koji ne žive zajedno ponovno vrijede, ovisno u kojoj zoni žive.

Iznimka su osobe koje su se prijavile kao dio takozvanog „support bubble“ sustava, gdje osoba može biti u grupi s još jednim domaćinstvom.

Prema riječima nadležnih institucija, svrha ovakvih mjera je prekinuti lanac prijenosa virusa među domaćinstvima i navode da se virus lakše prenosi u zatvorenom prostoru.

Parovi koji ne žive zajedno i koji ne tvore „support bubble“ mogu se nalaziti na otvorenom pod uvjetom da se pridržavaju mjera društvenog distanciranja, znači nema seksa ni na otvorenom.

Svakodnevne priče, ubojstvo i seks

Svaka donirana kuna pomaže izdavanju novog dječjeg zbornika ili slikovnice koje su djeca sama napisala!
[give_form id=”6365″ show_title=”true” show_goal=”false” show_content=”none” display_style=”reveal” continue_button_title=”Donirajte za novu slikovnicu s dječjim radovima”]

Dozvoljeno je dijeljenje i kopiranje sadržaja ovog portala na druge portale, stranice ili blogove, uz obavezno navođenje izvora.

Odgovori

Ova web-stranica koristi Akismet za zaštitu protiv spama. Saznajte kako se obrađuju podaci komentara.