Coprnica bo ti mozola naprajla

Nešterni den veli pucka mojčiki kaj ji ostoji dve, tri tikve kaj jih zreže za noč veštici.
– Kristoš i Marija! (Zajofče mojča) Pak sam si ne mislila da i tebe te vrog ophoja! Vu moje vreme je teh bedastoči ne bilo. Išče i coprnici! Bog z tobom!
Tak je mojčika gombala i dišla vun z kuhnje a japica onak črez cvikere pogleda i pita
– je dišla? Je? Ona bo da ga ne coprnici!? Am si dobro znote da ona zno se i prejdi neg se pripeti. A ak ji se zamerite mom vam se mozol na noso spuhne kaj kraflin veljki! A one njezine pajdašice?? No, rečite čije ime nesmemo niti spomenoti i več se vrog podene? (Mi si zstrohoma pogledamo koli i šapnemo – soseda Maga). Nate tiho! Je, a ona pajdašica kaj navek donese jojca, a prafzapraf šlaprtke, dok de k nam? Ona Franca? Ste ne premetili da nam navek potlji nje svetlo fcrkne v gonjko? Onda ona veli da ga ne coprnici a gleč mene! Bi jo bil ve tu da me ne pocoprala?? Ha? Je, je, bi rojši bil z pajdošima pre šanko ali neee, njoj je tre rehe natrti. Ron denes da sam dogovoril kortati belo. Coprija je to deca, coprija!
– čula sam te (zakreči mojča z gonjka)! Maga je došla. Sam kaj bote znali!
Te čos smo se si razbežali kaj bohe z močki.
P.s. kaj da vam rečem. Ima japica prav. Denes vjutro mo se spuhnol mozol veljki kaj kraflin. I to on filjani. Ipak ima coprnici. (Nejte reči mojčiki jer zutra pemo na krstitke, nebrem iti z mozolom na noso!)

Suzana Martinuš


Svakodnevne priče, ubojstvo i seks


[give_form id=”6365″ show_title=”true” show_goal=”false” show_content=”none” display_style=”reveal” continue_button_title=”Donirajte za dječju slikovnicu”]

Dozvoljeno je dijeljenje i kopiranje sadržaja ovog portala na druge portale, stranice ili blogove, uz obavezno navođenje izvora.

Odgovori

Ova web-stranica koristi Akismet za zaštitu protiv spama. Saznajte kako se obrađuju podaci komentara.