Obilježavanje Europskog dana filantropije i zakladništva

Europska zaklada za filantropiju i društveni razvoj u suradnji s Nacionalnom zakladom za razvoj civilnoga društva po peti se put uključuje u obilježavanje Europskog dana filantropije i zakladništva  koji se u cijeloj Europi obilježava 1. listopada, a čija je svrha predstaviti rad zaklada te promovirati kulturu darivanja i pomaganja.

Tijekom Tjedna filantropije, u razdoblju od 27. rujna do 4. listopada 2020., u skladu s novim okolnostima nastalim zbog pandemije COVID-19 bolesti, aktivnosti će djelomično biti održane u virtualnom prostoru, ali i u fizičkom prostoru, u nekoliko gradova širom Hrvatske. Kalendar provođenja aktivnosti u sklopu Tjedna filantropije možete pronaći na ovom linku..

Organizatori Tjedna filantropije su u svrhu obilježavanja i promocije Europskog dana filantropije i zakladništva također pripremili kratki film o prepoznatljivosti i vrijednostima filantropije u Hrvatskoj koji možete pogledati ovdje.


Svakodnevne priče, ubojstvo i seks

[give_form id=”6365″ show_title=”true” show_goal=”false” show_content=”none” display_style=”reveal” continue_button_title=”Donirajte djecu”]

Dozvoljeno je dijeljenje i kopiranje sadržaja ovog portala na druge portale, stranice ili blogove, uz obavezno navođenje izvora.

Odgovori

Ova web-stranica koristi Akismet za zaštitu protiv spama. Saznajte kako se obrađuju podaci komentara.