Medijska pismenost – prijavite se na radionice

Otvorene su prijave za ovogodišnje radionice u sklopu projekta “Medijska pismenost”. Višegodišnji je to projekt koji se provodi s ciljem obrazovanja djece, ali i roditelja i učitelja. Radionice i projekt vodi Kino klub Sisak uz sufinanciranje Društva hrvatskih filmskih redatelja.

Razumijevanje i konzumacija medijskih sadržaja, bavljenje kulturom i filmom te poticanje osviještenog načina praćenja medija upotpunjeno metodama kritičkog razmišljanja. Medijska pismenost omogućit će svim zainteresiranima razmjenu ideja i iskustava te ostaviti prostor za napredak i nova saznanja uz stvaranje poticajnog okruženja za učenje o medijima.

Prijave su otvorene do 4. listopada, a radionice počinju 5. listopada. Tematski će radionice biti prilagođene uzrastu polaznika, a raspored će biti objavljen pravodobno. Način održavanja će korespondirati s trenutačnim epidemiološkim stanjem.

Neke od područja i vještina s kojima će polaznici radionica biti upoznati su usko vezane uz film, konkretno  pisanje kritika i filmskih osvrta. Također će radionice obuhvatiti i područje proizvodnje i objave medijskih sadržaj i tekstova. Sve radionice odvijat će se pod stručnim vodstvom kompetentnih  predavača.

Projekt “Medijska pismenost” pružit će zainteresiranima nova znanja i dati im potrebne alate za korištenje medija a za cilj ima ojačati medijsku pismenost. Svakako Vas pozivamo da se za sudjelovanje prijavite putem obrasca LINK.


Svakodnevne priče, ubojstvo i seks

[give_form id=”6365″ show_title=”true” show_goal=”false” show_content=”none” display_style=”reveal” continue_button_title=”Donirajte djecu”]

Kuna putovanja - putovanja bogata iskustvom
Dozvoljeno je dijeljenje i kopiranje sadržaja ovog portala na druge portale, stranice ili blogove, uz obavezno navođenje izvora.

Odgovori

Ova web-stranica koristi Akismet za zaštitu protiv spama. Saznajte kako se obrađuju podaci komentara.