Kova vu oni aplikaciji KOFITUGO

Denešnji den, leta gospodnjega dvejezeredvajstidruge.
– denes sam z pajdašicama bila na kovi vu oni aplikaciji KOFITUGO. To vam je nekaj slično kak dok so ljudi pred dve leti, tam 2020, se spominali prek Inboksa ili Vajbera ili Skajpa i tak nekaj. No, tak smo mi klofrale i jo sam usput obovljala virtualni šoping. Jo nigdor nečem iti vu one kineske aplikacije. Kajpak! Te so nam ionak se zasolili. A i to puca kaj pri nji trži ima četrdeset kil z posteljom. Kak mi to more pokozati kak bi nekaj na meni stolo. Jenpot sam samo štela prinji kupiti štomfe ali je njihov gugltranslejt rekel da ne razme mojo narođbo. Zoto rojši kupujem vu aplikaciji SEJFTIRUM HR.
Tam inače dela jadna moja bivša pajdašica. Tak vam jo njoj velim da očem piđamo i ona mej jano vuru kože se modele, veličine, forbe…
Vidim jo da je živčana ali kaj sam joj jo kriva kaj je ne poštivala zokone ALEMKA20?? Da je ne hodila koli bez maske i da se je ne stiskala z drugima kaj pingvini nebi jo prijali ovi z aplikacije CAPAK2. Ve mora delati vu otprti izolaciji i mora se špancerati po Drovi i Priloko. Kaj gojt. Nebi mene nišče na to natiral a veli mi kuma da je to bivša pajdašica več četrti pot kažnjena po zokonu BEROŠ 1 i BEROŠ 2.
Strašno! Ve potlji pem na virtualno frizuro. To vam je joko dobra aplikacija i zove se KOTEŠIŠA. Preporučam sema.
Denes očem doge losi i kaj bom plova. Mortik mi morejo i forbo jočijo premeniti
Bom pitala.
Bog dej! Žuri mi se. Sam naručena za 10 minot.
Virtualni pozdrav!
P.s.
Bormeš ne razmem te pingvine. Nikak!

Suzana Martinuš


Svakodnevne priče, ubojstvo i seks

[give_form id=”6365″ show_title=”true” show_goal=”false” show_content=”none” display_style=”reveal” continue_button_title=”Donirajte djecu”]

Kuna putovanja - putovanja bogata iskustvom
Dozvoljeno je dijeljenje i kopiranje sadržaja ovog portala na druge portale, stranice ili blogove, uz obavezno navođenje izvora.

Odgovori

Ova web-stranica koristi Akismet za zaštitu protiv spama. Saznajte kako se obrađuju podaci komentara.