Gorkić je govorio o uspjehu kod kulturnih uhljeba

Gorkić Taradi
Gorkić TaradiKonobar s olovkom

Volim upoznavati nove ljude, a ponekad osjetim neku neopisivu povezanost s osobom koju sam upravo upoznao. Tada sam sretan jer nestane osjećaj da sam izoliran na nekoj neuhvatljivoj frekvenciji!
Gorkić je govorio!

Taman kad sam trebao krenuti u školu, par mjeseci prije lokalna vračara šepava Jula prorekla mi je da ću cijeli život biti nevjerni Toma i stalno ću tražiti dokaze!
Nema što, u cijeloj svojoj karijeri žena je jednom točno prorekla i to baš meni! Ni nakon 55 godina ne znam jel’ to blagoslov ili prokletstvo!
Gorkić je govorio!
PS: U magli mi je da sam i ja na nju bacio neko prokletstvo, ne sjećam se detalja, pa bio sam dijete! Ali se sjećam da više nisam morao vući teške kante i zalijevati joj cvijeće, ali sam dobijao dalje barem kocku čokolade ili jedan onaj 505 sa crtom!

Čakofčanec jednostavno voli Čakovec, usprkos stanovnicima Čakovca! Gorkić je govorio!

Kad profesionalci postanu ljubomorni na amatera znači da ih je ovaj nadmašio, a tu onda ne pomaže ni bojkot! Gorkić je govorio!

Nemojte uvlačiti djecu u kulturu, smeta nekim starijim dok odmaraju (na radnom mjestu)! Gorkić je govorio!

Mi debeli ljudi bi zapravo trebali dobiti priznanje za ogroman doprinos gospodarstvu. Znate li koliko više treba materijala da se nas odjene, obuje, nahrani??? Znate li vi koliko je to osiguranog posla za tko zna koliko osoba??? Da smo svi mršavi, bar pola toga ne bi trebalo i radnici bi bili višak!!! Gorkić je govorio!

Ako želiš istinu ne želiš pobjedu jer je istina često poražavajuća! Gorkić je govorio!

Ja ne želim počivati u miru. Prijeko nikad nisam bio i želim istražiti svih 9 razina. Gorkić je govorio!

Ne možeš se opredijeliti da budeš Sancho Panza, za to jednostavno moraš biti rođen! Gorkić je govorio!

Jedna osoba mi je maloprije objasnila da ne mogu biti uspješan jer nisam zgodan. Nije važno što imamo različite definicije uspjeha, a njen je bogato se udati. Unaprijed opravdava moguću nevjeru budućeg muža jer pretpostavlja da kao uspješna žena i ona će imati ljubavnika(e). Razlika je u uspjehu od staleža do staleža! Gorkić je govorio!

Mislim da sam spoznao pravu istinu : desničari vole moć i novac, a ljevičari prvo sami sebe pa onda novac. Još mi centar nije baš jasan! Gorkić je govorio!


Svakodnevne priče, ubojstvo i seks

[give_form id=”6365″ show_title=”true” show_goal=”false” show_content=”none” display_style=”reveal” continue_button_title=”Donirajte djecu”]

Donirajte Udrugu Mlada pera
Dozvoljeno je dijeljenje i kopiranje sadržaja ovog portala na druge portale, stranice ili blogove, uz obavezno navođenje izvora.

Odgovori

Ova web-stranica koristi Akismet za zaštitu protiv spama. Saznajte kako se obrađuju podaci komentara.