Star Film Fest: PRIJAVITE SE ZA RADIONICE

Star Film Fest je sinonim za film, zabavu, glazbu, umjetnost općenito ali i za kreativne i korisne radionice koje savršeno upotpunjuju vruće festivalske dane. Stoga Vas pozivamo da osigurate svoje mjesto na radionicama koje smo pomno pripremili.

Osjetite li se zadivljeni uradcima na našem platnu, u što ne sumnjamo, i poželite li i Vi naučiti snimati i montirati, iznaći ćemo rješenje! Drugog festivalskog dana, 4. rujna održat će se radionica snimanja pod vodstvom snimatelja Filipa Tota. Ovdje ćete moći naučiti osnove snimanja kroz otvorenu formu glazbenog spota, pa Vašoj mašti neće biti nametnute granice. Izdvojite li malo vremena i pažnje, upoznat ćete se s korištenjem kamere i osnovnim snimateljskim vještinama. Kako pronaći savršeno svjetlo? Što sve može objektiv? Jeste li kadri uhvatiti dobar kadar? Odgovore na ova i još bezbroj pitanja pronađite u 11:00 sati u Kazalištu 21 ali i online na našoj službenoj stranici. Sve snimljeno imat ćete priliku montirati već idućeg dana, kada redateljsku palicu preuzima montažerka Sara Gregorić. Neka Vaš glazbeni spot nalikuje djelima vrhunskih filmaša ili neka bude sasvim originalan i neviđen. Vi odlučujete! Saznajte kolika je moć montaže i ne propustite ovu radionicu s početkom u 14:30 u Kazalištu 21 i online.

Star Film Fest: PRIJAVITE SE ZA RADIONICE

Zatim se izdignite u visine pomoću radionice “Kako na Nebu tako i na Star Film Festu – Plejade (Vlašići) kroz mitologiju, geografiju, jezik, arhitekturu i geometriju”. Fascinaciju zvijezdama s filmskog platna pretvorite barem nakratko u fascinaciju onima na nebu i naučite prepoznati geometrijske konstrukcije klastera Plejada i njegovog preslikavanja na Zemlji. Bit će ovdje i promatranja zvijezda pa se pripremite na oduševljenje. Ako Vam povijest i geografija nisu strani poput NLO-a, definitivno ćete uživati. Ni u slučaju neinformiranosti, ne brinite se! Šestari, kutomjeri, teleskop i znatiželjno oko željno učenja svakako će smanjiti nepoznanice u ovoj svemirskoj jednadžbi. Sve to će se odigrati pod budnim okom voditelja radionice, pa najavljujemo kako će Vas Srđan Nogić teleportirati među zvijezde 5. rujna u 18:00 sati u i oko Kazališta 21. I ovu ćete radionicu moći pratiti online, kako Vam zvjezdano nebo ne bi promaknulo poput repatice u padu.

Za kraj Vas molimo da se prijavite za sudjelovanje na radionicama putem obrasca i ne zaboravite pratiti naše službene stranice, kao ni službenu stranicu Star Film Festa za vrijeme održavanja festivala. Dopustite da Vas dovedemo bliže zvijezdama i filmu gdje god bili i pratite bogat program 7. Star Film Festa i u online inačici.


Donirajte Udrugu Mlada pera

[give_form id=”6365″ show_title=”true” show_goal=”false” show_content=”none” display_style=”reveal” continue_button_title=”Donirajte djecu”]

Donirajte Udrugu Mlada pera
Dozvoljeno je dijeljenje i kopiranje sadržaja ovog portala na druge portale, stranice ili blogove, uz obavezno navođenje izvora.

Odgovori

Ova web-stranica koristi Akismet za zaštitu protiv spama. Saznajte kako se obrađuju podaci komentara.