PRATITE STAR FILM FEST ONLINE

Sedmi Star Film Fest pomiče granice, pa tako uz novi vizualni identitet, novo web izdanje i pregršt filmova ovogodišnje izdanje možete pratiti i online.

Novitet je to koji je organizacijski tim odlučio uvesti kao odgovor na okolnosti izazvane širenjem epidemije. Održavanje festivala i kulture filma u Sisku nastavlja se i ove godine pa će uz program uživo svi zainteresirani besplatno moći pristupiti i online verziji festivala.

Uživo će publika na festivalskim lokacijama moći pratiti cjelovit program i projekcije filmova “F20” i “Zagrebački ekvinocij” dok će oni koji se odluče za online verziju festivala moći pratiti kompletan program izuzev spomenutih filmova, ali u jednakom sjaju.

Detaljan program i popis projekcija za nadolazeće izdanje Star Film Festa dostupni su na službenoj stranici festivala. Putem službene stranice svi zainteresirani će također moći pristupiti natjecateljskim projekcijama, izložbama, radionicama i koncertu. Pregledom programa publika jasno može iščitati koji će se festivalski sadržaji moći pratiti online dok je sučelje realizirano na jednostavan a opet uzbudljiv način.

Ovakvo izdanje osmišljeno je, i uz velik trud organizacijskog tima bit će i realizirano, iz ljubavi prema filmu i tradiciji koju Star Film Fest održava iz godine u godinu. Posebno spomenuti treba i način održavanja programa na lokacijama uživo, koji će kao i već održano izdanje Star Gardensa biti realiziran sukladno preporučenim mjerama epidemioloških službi.

Da sigurnost i opušteno uživanje u filmu idu jedno uz drugo uvjerite se od 3. do 5. rujna u Sisku ili uz Vaše mobitele, Laptope ili tablete. Zvjezdano nebo je tamo gdje ga Vi dovedete pa Vas pozivamo da ugostite Star Film Fest na svojim malim ili nešto većim ekranima a zauzvrat ćete dobiti novi iskustvo praćenja filma.

Izvor: https://sfilmfest.com/pratite-nas-i-online/


Donirajte Udrugu Mlada pera

[give_form id=”6365″ show_title=”true” show_goal=”false” show_content=”none” display_style=”reveal” continue_button_title=”Donirajte djecu”]

Donirajte Udrugu Mlada pera
Dozvoljeno je dijeljenje i kopiranje sadržaja ovog portala na druge portale, stranice ili blogove, uz obavezno navođenje izvora.

Odgovori

Ova web-stranica koristi Akismet za zaštitu protiv spama. Saznajte kako se obrađuju podaci komentara.