Plazibat oštro prozvao nasilnike u Splitu i obećao im besplatnu poduku – na njima!

Na gnjusno nasilje četvorice kukavica koje su napale mladića i tražile ga novac, reagirao je proslavljeni hrvatski kickboksač Antonio Plazibat. Bio je oštar na jeziku, a njegove objave brzo su se proširile Instagramom.

Nakon što je društvenim mrežama počela kružiti odvratna snimka brutalnog premlaćivanja mladića iz Kaštela, splitska policija odmah je pokrenula istragu.
Nasilnici su izabrali žrtvu koja je fizički slabija i nemoćna te to iskoristili na najodvratniji način. Inače, iz snimke se vidi da dvojac napada mladića, dvojica stoje po strani dok jedan snima iživljavanje. Snimljena su dva videa, a očito je da su od nesretnog mladića tražili novac. U napadu su najžešći mladić u narančastim hlačama i dugokosi momak koji su žrtvu udarali i nogama i šakama.
Na gnjusno premlaćivanje koje je prenerazilo hrvatsku javnost reagirao je i proslavljeni hrvatski kickboksač Antonio Plazibat, bivši K-1 prvak i trenutno top 5 borac najjače svjetske kickboxing organizacije Glory.

  • Koji ste mangupi, a? Vas četvorica tuče jednoga, je li? Bit će vam lipo kad vam ja dođem malo pokazati kako se baca high-kick, kroše, di se drže ruke, kako se vrte kružni… Glupani mali. Ovo toliko boli kad gledaš da sam sad u Splitu ja bi vas tražija, a ne policija, retaji je**ni, da bili retaji. I čuja sam da neko od vas neki sport borilački trenira, kickboks il’ nešto. Kako te nije sramota? Umisto da zaštitiš i staneš u obranu ti tučeš okolo. Jel te sramota? Doć’ ću ti ja pokazat’ malo na sparing kako se tuče i radi, šta triba napravit’ – rekao je Plazibat u videu na Insta Stroyju.

Hrvatski kickboksač nije na tome stao već je vidno iznerviran nastavio prozivati kukavice koje su pretukle mladića.

  • Evo veliki mangup. Čist račun duga devetka, zamisli face velike. Imat ćeš besplatne lekcije kickboxa od mene i ti i kosati i dva debila šta snimaju i stoje sa strane. Pa ću vidit’ di stoje ruke kad se priča s vama – napisao je Plazibat na jednom od Storyja.

Njegova objava brzo se proširila Instagramom pa su ju i mnogi ljudi podijelili. Plazibatov istup naišao je na tonu podrške.

Za kraj je mladiću napisao poruku podrške.

  • Ako ‘ko zna maloga sa snimke ili ako ovo vidi slobodno se javi ako ikad išta bude trebalo. Drži se i vidiš da je cila Hrvatska uz tebe.

Svakodnevne priče, ubojstvo i seks

[give_form id=”6365″ show_title=”true” show_goal=”false” show_content=”none” display_style=”reveal” continue_button_title=”Donirajte djecu”]

Dozvoljeno je dijeljenje i kopiranje sadržaja ovog portala na druge portale, stranice ili blogove, uz obavezno navođenje izvora.

Odgovori

Ova web-stranica koristi Akismet za zaštitu protiv spama. Saznajte kako se obrađuju podaci komentara.