LEVY GREEN – Car perfume

Strast Dejana Levačića za kreiranjem parfema znana je svima. Manje je poznata činjenica da je upravo on organizirao tradicionalnu manifestaciju Čakovec auto show u vremenskom razdoblju od 2003-2008. godine koja se održavala na Gradskim bazenima Čakovec.

Ovog puta dvije strasti spojio je u novi proizvod naziva Car perfume LEVY GREEN koji je posebno proizveden za sve ljubitelje automobila. Godinu dana utrošio je na razvoj parfema. Osnovni parametar za kreiranje bio je obujam automobilskog prostora, koji je u svakom automobilu drugačiji.

LEVY GREEN kroz svoje primarne note dočarava svježinu i radost ljeta koja je potrebna prilikom boravka u automobilu, kreiran sa 12% esencija, te je proizveden u limitiranoj ediciji od 100 i 200 ml.

Car perfume LEVY GREEN


Svakodnevne priče, ubojstvo i seks

[give_form id=”6365″ show_title=”true” show_goal=”false” show_content=”none” display_style=”reveal” continue_button_title=”Donirajte djecu”]

Kuna putovanja - putovanja bogata iskustvom
Dozvoljeno je dijeljenje i kopiranje sadržaja ovog portala na druge portale, stranice ili blogove, uz obavezno navođenje izvora.

Odgovori

Ova web-stranica koristi Akismet za zaštitu protiv spama. Saznajte kako se obrađuju podaci komentara.