Hrvatska, Ekvador i Gana najnoviji su nositelji pečata WTTC za sigurno putovanje

Hrvatska, Ekvador i Gana najnoviji su nositelji pečata WTTC za sigurno putovanje, kojeg je nedavno pokrenulo Svjetsko vijeće za putovanja i turizam (WTTC).

WTTC, koji predstavlja globalni privatni sektor putovanja i turizma, kreirao je žig za sigurna putovanja u svibnju ove godine, kako bi putnicima omogućio identifikaciju destinacija i poduzeća širom svijeta koji su usvojili globalne standardizirane zdravstvene i higijenske protokole.

Svjetska turistička organizacija Ujedinjenih naroda (UNWTO) pozdravila je žig WTTC o sigurnim putovanjima, koji sigurnost i higijenu putnika postavljaju kao glavni prioritet.

Gloria Guevara, predsjednica i izvršna direktorica WTTC-a, izjavila je kako njihova marka sigurnih putovanja i dalje napreduje te kako joj je drago kako sve više popularnih turističkih destinacija iz svih krajeva svijeta prihvaćaju njihove globalne zdravstvene i higijenske protokole.

„Stalni uspjeh WTTC marke za sigurna putovanja pokazuje njegovu važnost ne samo zemljama, destinacijama i tvrtke širom svijeta, već o ključnim putnicima, milijunima ljudi širom svijeta koji rade i ovise o njima te zajedno čine uspješan sektor putovanja i turizma. WTTC pečat je presudan za ponovno uspostavljanje povjerenja potrošača u naš sektor i osiguravanje putnika kako bi bili sigurni da su uspostavljeni poboljšani higijenski standardi”

Od pokretanja WTTC Pečata sigurnih putovanja, zemlje i gradovi širom svijeta usvojili su nove protokole WTTC-a. Kao dio protokola o sigurnim putovanjima, ove svjetske mjere pružaju dosljednost i smjernice pružateljima putovanja i putnicima o novom pristupu zdravlju, higijeni, dubinskom čišćenju i fizičkoj udaljenosti u „novom normalnom“ svijetu COVID-19.

Protokoli su osmišljeni na temelju iskustva članova WTTC-a koji se bave COVID19 i na temelju smjernica Svjetske zdravstvene organizacije (WHO) i Centra za kontrolu i prevenciju bolesti (CDC).

Popis svih zemalja koji nose WTTC pečat sigunosti pogledajte na WTTC_Safe_Travels_Stamp_Guide.

Hr Turizam


Svakodnevne priče, ubojstvo i seks

[give_form id=”6365″ show_title=”true” show_goal=”false” show_content=”none” display_style=”reveal” continue_button_title=”Donirajte djecu”]

Kuna putovanja - putovanja bogata iskustvom
Dozvoljeno je dijeljenje i kopiranje sadržaja ovog portala na druge portale, stranice ili blogove, uz obavezno navođenje izvora.

Odgovori

Ova web-stranica koristi Akismet za zaštitu protiv spama. Saznajte kako se obrađuju podaci komentara.