Gorkić je govorio o entuzijazmu, uspjehu i moralu

Gorkić Taradi
Gorkić TaradiKonobar s olovkom

Priznanje vašem radu je i kad vas počnu izbjegavati oni koji su umislili da su mjerodavni za priznavanje vašeg rada. Znam da je zlobno, ali je ljudski kad vam pobjegne smiješak nakon što ti “ocjenjivači” budu uhvaćeni kao veliki poznavaoci vašeg entuzijazma i silom prilika se nađu u situaciji da vam moraju pridati pozitivnu pažnju jer javnost to traži.
Drago mi je da sam samo čovjek čiji entuzijazam je prepoznat!
Gorkić je govorio!

Meni ovi moralisti koji glume veeelike pravednike zabrinute tuđim nevoljama koje su im zapravo inspiracija za sprdnju djeluju k’o sociopati!
Gorkić je govorio!

a sam uvijek dobro, a kad nisam onda sam po službenoj dužnosti odlično! Boli, znam! Gorkić je govorio!

Neki su meni bedasti, nekima sam ja bedast, ali kad netko koga sam cijenio kao intelektualca učestalo počne nastupati kao fanatik (vjerski, faktografski, diktatorski...svejedno) strahovito se razočaram. Različito mišljenje je jedno, ali fanatizam nikako ne mogu prihvatiti kod intelektualca! Gorkić je govorio!

Došao je taj trenutak kad je napravljen prvi korak i budućnost postaje sadašnjost potiskujući sadašnjost u prošlost! Gorkić je govorio!

Međimurski jezik je jedini jezik gdje ne znači da, ne!? Gorkić je govorio!

Budimo bez predrasuda: i vegetarijanci su ljudi od krvi i mesa! Gorkić je govorio!

Fućkaš koronu, životopopizditis me počeo ubijati! Gorkić je govorio!


Svakodnevne priče, ubojstvo i seks

[give_form id=”6365″ show_title=”true” show_goal=”false” show_content=”none” display_style=”reveal” continue_button_title=”Donirajte djecu”]

Dozvoljeno je dijeljenje i kopiranje sadržaja ovog portala na druge portale, stranice ili blogove, uz obavezno navođenje izvora.

Odgovori

Ova web-stranica koristi Akismet za zaštitu protiv spama. Saznajte kako se obrađuju podaci komentara.